[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
所以我咪講左故事一定係排最後
第一次聽有人j ui,直接飛故事睇扑不如睇av
btw,某d模靚但係故事/系統差既都唔想玩,好似innocent witches/holiday island/milfy city咁
系統wo,唔係UI
同埋好多所謂既故事唔係比一堆設定你睇(innocent witch)就係事鳩旦作個理由比你屌女(果堆一出來死老豆既故事情節,或者好似The tyrant,SHELTER果種老豆叫你屌女咁)

線性故事又好多時太慢熱又唔有趣未入正題已經飛鳩左(Melody)
真係挨到係得Being A Dik + Acting lesson
玩得visual novel想係睇故事既姐,你鍾意睇故事既就睇得多劇情架啦
慢唔慢熱就真係睇個人口味,好似bad同al咁故事咁正都會有人唔鍾意
所以我咪講左我排故事一定係排最後
long live the princess endgame part2 更新
更新左?
玩完,劇情同infinity war一樣先輸再打,不過bella
有冇邊間corruption或者mind control既值得玩?

真係game個隻corruption啲劇情同對白幾正但個玩法真係差咁啲
my cute roommate,echoes of lust,false hero,long live the princess
lm
Innocent witched個系統不知所謂
Patreon cap班fd水 cap你幾年
吱牙膏咁吱劇情

個故事又係晒尻氣
f95已經屌左好耐,整幾年都係最多睇到班女冇著衫,雖然d畫叫做唔錯但真係太離譜
No more secrets 完左
冇後官ENDING
wife trainer
Acting Lession個劇本寫得幾好
最搵錢唔係賣斷隻驚

係每個月等人交會費
暫時玩到第4章
brandy,lizzie,vanessa幾正,可惜brandy得單線結局
REUNION正
timestamp更新
fashion business更新
有冇攻略
玩到女model搵肥仔律師幾日唔見人
跟住卡左關
玩完no more secrets,可惜冇真後宮end
未玩,啲結局點?有冇好似其他game咁趕收工feel?

另外見Girl House update
好似有d趕,11章直接跳10章2個月後直接畢業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞