[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
有隻corruption都ok 個個都奶牛咁款
果時初入坑搵漢化咁岩有見過個名
不過呢隻淺嘗即可,個作者見P站少左人sup亂埋尾開新game girl house,結果新game仲少人sup仲俾人屌返去完善舊game
玩得呢d 最驚就係爛尾同等得耐 隻summertime saga同treasure of nadia真係好正 但真係更新得好慢 有一排我幫埋佢翻譯諗住可以加下速
Treasure of Nadia算好喇,
穩定半個月左右一次更新,每次都有3個H scene左右
佢同summertime saga都有尋寶解謎元素 好正

巴打知唔知仲有咩game有呢d元素?
好係好
但係改完又改
依家連modder都搞唔到walkthrough
仲搞到有啲modder俾p記停左ac
玩咗mifty city
啲cg 幾正

不過幾時先有ending
等個孫燒俾你
咁啱隻Girl House更新咗
不過呢隻進度好慢,每次更新內容都少
好撚正
有無STEAM 既H GAME 推介
作者犯賤
一多錢就鳩痕環整新game
結果一堆人退訂都仲唔知死
仲要逼班金主俾佢開新game唔係既話就直接鳩整收場
真係cls
而家更到邊度?
上一次玩仲係0.6e
而家仲係0.6e

真係等個孫燒俾我
acting lessons
being a dik
summertime saga
作者犯賤
一多錢就鳩痕環整新game
結果一堆人退訂都仲唔知死
仲要逼班金主俾佢開新game唔係既話就直接鳩整收場
真係cls
而家更到邊度?
上一次玩仲係0.6e
而家仲係0.6e

真係等個孫燒俾我

原來過多幾個月就一年
屌佢死鬼佬
本來見到啲新出完成度低嘅盡量唔玩住
但近排無乜Game好玩,試咗隻A.O.A. Academy
CG質素高,玩緊嘅感覺就係Being A DIK囉
不過就應該冇DIK咁多嘢玩
而家得序章,有啲潛力嘅太短可以唔掂住,又有排等
想玩日系3D係咪得幻影社揀
Summer time saga人設j唔落
點會啊 乜人設都有 連偽娘都有 定你意思係畫風唔掂?
ss有steam咩
呢條友都幾賤,收收埋埋咁多錢但唔整落去
你岩, 係畫風唔得
如果用MILF CITY畫風+SUMMER TIME SAGE 劇情就爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞