[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
自己整隻 我記得之前連登巴打有整過隻
記錯左sor,有上埋steam既應該係fashion business同city of broken dreamer
AOA畫風唔錯係個對比度好似sharp左少少
不過感覺明顯係致敬being a dik甚至有一幕係抽dik水
封面圖出現左7/8,仲以為表妹kara都溝得,校長建模仲正不過應該冇得屌
睇樣jenny似係主角個妹
Jenny係妹估係咁估,但咁明顯,希望冇咁簡單啦
校長未必冇既,DIK都一堆配角有得屌
佢平時一定受有錢少爺唔少氣,等主角慰藉下啦
Kara遲早出城送個西畀主角屌架啦
頭兩隻都幾正, 但第三隻好似搵唔到
jenny係咁問佢老竇野我估係老竇個真女,因為佢都係俾人棄養黎
而有錢仔話主角同佢似樣另一解釋係主角係佢細佬
男主原本係個有錢仔細佬而jenny就係老竇個女,唔知點解兩個就交換左黎養
summertime saga記錯左冇上到steam,有上既應該係city of broken dreamer同fashion business
STS咁樣大改法上steam俾人屌到開花都似
又唔係啲咩真。大作
being a dik作者話仲要多兩個星期既製作同debug,姐係最快都要10月尾/11月頭先有,邊個話星期五更新
Zombie 終於final版本了
Summertime 金髮mk妹好正,locker sex
隻holiday island 係咪條條女都扑得 alt 升爆哂都唔知點解無
要係特定場景解鎖好感度一步步升上去
用指令加爆哂
就算升爆好感都係有d特定位先解鎖到
有無攻略 f95搵唔到
有官方攻略,雖然睇完好似冇睇咁
Personal trainer更新
想問有無人有virtues漢化 eyny更新條友用google upload成日都爆流量
玩英文版啦
應該啲字都唔係好難既者
有打開英文game就會覺得唔算難,唔講disco elysium/pillars of eternity果類有專有名詞/魔幻自創詞彙既game,對比wasteland3之類果d已經生活化好多多數都係常用字黎
最難就應該係個隻醫生game啦呀話
全部專用字
異域鎮魂曲之類果D哲學名詞仲難
midnight paradise真係幾好玩 可惜玩到依家v.11都係一次都冇屌過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞