[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
D人寧願每月patron固定畀錢, 畀足3/5/7年(仲要有唔少abandoned / 爛尾 / hea做)
反而d 成品game就少人買

希望日本/歐美h-game多番d競爭,先係好事
fashion business更新
推薦下Once in a Lifetime,人物模靚之餘故事都幾有趣輕鬆,算係t2頭到t1中咁
有冇3d sex simulator game介紹,好似以前嘅3dsexvilla?
AOA academy更新
而家有時D學園類幾慘
同BADIK似D就比人話抄
見到有隻COLLEGE KING講到明個THREAD唔好提BADIK
同樣類型係咁,college king仲衰到故事都似似地唔俾人比較先奇
恭喜milfy city一年冇更新成就達成
90%直到永遠
最戇鳩係仲有好多傻仔課金俾條仆街
日本傳統H Game/Visual Novel好難再興起返
定價高銷量低靠賣特典吊命
連續一兩隻驚賣唔出可能間公司就周轉唔到破產
後生嘅寧願拎啲錢去課金,無幾多會坐喺電腦前面睇幾粒鐘小說
搞到啲高汁製作人上晒岸跳槽
反而dlsite啲同人個玩法同歐美似啲可以寄望下

新手歐美game跟樓主推薦呢隻玩,劇情人物都好好,雖然佢睇落都用返日廠I社啲mod同少少遊戲元素,可以叫做I社game嘅簡化版,玩咗兩日就要等update
佢用好似係用honey select黎整
劇情黎講要搞笑有搞笑要認真有認真要女有女,算係入門唔錯
有冇人知?
咁AOA自已都玩BADik梗
故事都feel到會有啲沉重,各人有各人前事
隻game野心唔細,又係好多女女,miss
呢一次更新內容都算夠,係H scene少,
拆圖睇得Jade,仲要正常玩我入唔到個事件,可能beta
唔需要同BAD比較喇,值得玩
估唔到係變溝miss,居然唔係溝校長明明校長個模靚d,希望有校長線
jenny咁既劇情做到出面睇落男主好有機會係細佬定點
希望有得開後宮唔係咁前期就有得簡青梅竹馬線其他人全部都行唔到就行唔通,暫時最鍾意係果個韓妹
佢連大肚婆都有好感度...校長機會唔細
咁快同青梅竹馬有得告白,所以都只係確認對方心意,
唔係即刻做男女朋友,就係想俾主角開後宮
佢啲多路線唔知影響後面大唔大定淨係睇relationship points
例如佢個青梅竹馬告白事件真係可以完全跳過唔發生
同時溝青梅同佢個fd等佢兩個好朋友反目爭仔
The Secret: Reloaded好似更新左
好似只係FIX野
棄左原版更新整個重製版結果等咁耐都唔更,呃錢
freeloading family更新,今次係Karina end
Milfy City v1.0 - Release in 2021

2021年出 但冇話幾月出
繼續撚狗 唔知要loop到幾時

我真係好奇佢平時啲Updata文到底寫咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞