[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(3)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
Elsa喊個下好漼淚

Elfa

is elva

連錯兩鑊

對唔住呀elva
Elsa喊個下好漼淚

Elfa

is elva

連錯兩鑊

對唔住呀elva

elsa
Elsa喊個下好漼淚

Elfa

is elva

連錯兩鑊

對唔住呀elva

elsa

仲諗緊邊個叫elsa
Elsa喊個下好漼淚

Elfa

is elva

連錯兩鑊

對唔住呀elva

elsa

仲諗緊邊個叫elsa

Iphone自動較正
開定先
[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)
https://lihkg.com/thread/218715/page/1
[quote][quote]其實我都覺得峰峰曳jeanna hea無咩衝突 why not both [/
0quote
咪就係 [/quote[/i]
成班人開始變左為鬧而鬧
老豆請假陪仔都有得鬧
p[i[/i][/0[i][i][/i[/i[i][/[i]i[[i][i[i][i][/[[i[membe[/mem
但係咁講 Jeana唔理之後 峰峰好似有收斂咗
佢應承咗唔再打Jeana 然後係士多啤梨園 同峰峰講你應承唔再打姐姐 峰峰又好似收咗手
佢keep住同峰峰講反話 叫佢唔好跟埋黎 峰峰又跑返過去

ceci講感言又見到峰峰打佢老豆
睇預告見到Ceci Elva 陪小朋友去機場接媽媽機個陣,啲小朋友同 Ceci & Elva 講拜拜都喊到七彩

睇黎佢兩個好用心照顧班小朋友,已經建立咗感情
好想繼續睇呀
睇預告見到Ceci Elva 陪小朋友去機場接媽媽機個陣,啲小朋友同 Ceci & Elva 講拜拜都喊到七彩

佢兩個真係好有愛
好唔捨得
原來峰峰老母本身有份工幫人化妝

唔係全職老母?
梅味更深
又有工人 又有工做

唔係全職老母?
梅味更深
又有工人 又有工做

是但啦 係真又點唔係真又點

佢兩個真係好有愛

jada同君君姐姐inez姐姐都好close丫
我中意左海之子
做佢老婆一定好多樂趣

睇完呢集突然覺得達達係悶到爆唔識轉彎個種人...

峰峰真係難搞到爆 佢啊媽仲要怪返人轉頭
人地帶埋你個仔去做野
你個仔應該乖啲唔好失禮人啦
個集佢老公都捉峰峰唔住
真係名附其實愈叫愈走

佢兩個真係好有愛

根本得煎娜一個唔係咋嘛
我中意左海之子
做佢老婆一定好多樂趣

睇完呢集突然覺得達達係悶到爆唔識轉彎個種人...

峰峰真係難搞到爆 佢啊媽仲要怪返人轉頭
人地帶埋你個仔去做野
你個仔應該乖啲唔好失禮人啦
個集佢老公都捉峰峰唔住
真係名附其實愈叫愈走

佢老婆都好搞笑

佢兩個真係好有愛

認同

佢兩個真係好有愛

根本得煎娜一個唔係咋嘛

煎娜治到Oscar
所以某程度上呢pair 有少少 mismatch

佢兩個真係好有愛

根本得煎娜一個唔係咋嘛

煎娜治到Oscar

煎娜即場小爆西老豆老母都似

唔係全職老母?
梅味更深
又有工人 又有工做

是但啦 係真又點唔係真又點

如果個兩歲細路係做戲扮曳,咁好快拎影帝咁細個都做到媒

佢兩個真係好有愛

根本得煎娜一個唔係咋嘛

煎娜治到Oscar

煎娜即場小爆西老豆老母都似

如果係嘅話,Jeana應該會不知不覺教壞呢4兄妹
洗唔洗講到個兩歲小朋友打大人十惡不赦咁
佢冇家教就一定啦
再冇家教既細路都會鍾意姐姐嫁
又淨係唔鍾意賤娜一個?
況且呀賤娜一定唔係用心對個小朋友先
帶幾多條尿片返學又唔知
原來老豆負責帶既 係學校用左就即刻賴人帶得一條
就連有個黑色背囊都唔知
每次都追住個細路錫 問鍾唔鍾意佢
有意思咩?
做每個動作都對住個鏡頭 都唔係對住個小朋友
又話進入小朋友個世界?
問完鋒鋒一句->望鏡頭->食檸檬->望鏡頭扁嘴
好造作囉小姐

唔好講句賤娜湊唔好就即刻話即係打人啱啦
真係好搞笑
冇人話打人啱 只係唔想睇到個小朋友揹晒所有罪名囉

好似唔係怪緊個細佬
鬧人無家教係鬧個老豆老母唔識教
峰峰唔係淨係打賤娜
打老豆都打左幾次啦
個細佬係點 從來都係老豆老母既責任
啲姐姐全部都好鍾意峰峰
睇佢地琴晚post嘅ig/story
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞