[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(3)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike

Elva

睿睿真係好乖
峰峰真係好冇家教
係咁打個老豆見到唔理
最尾果野去追打Jeana 仲笑笑口話唔好

https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/1803753139880099/

見到 jeana最後喊 又真係唔似扮 覺得佢好慘

佢應該覺得好撚委屈

Jeana 幾慘
佢老母唔識教他仲推個波落人地到
峰峰真係好冇家教
係咁打個老豆見到唔理

https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/1803753139880099/

佢應該覺得好撚委屈

比人打 又唔鬧得 老母又西
其實賤娜同jada oscar呢啲大仔大女好似仲相處黎好啲咁

我都覺得係 佢似係溝通型
其實賤娜同jada oscar呢啲大仔大女好似仲相處黎好啲咁

我都覺得係 佢似係溝通型

峰峰要ceci姐姐呢type先搞得掂,jeana由始至終都用大人tone
我初頭覺得elva應該係最唔識照顧小朋友
而家
今晚有海之子個post推得勁快
Rainbow 姨姨ig up咗段兩兄妹摺衫片,兩個勁叻勁可愛
Rainbow 姨姨ig up咗段兩兄妹摺衫片,兩個勁叻勁可愛

睇蝸牛條片d hashtag好好笑
覺得jeana其實都好慘,睇得出佢真心灰
喺節目俾個𡃁仔蝦,節目後又俾個老母唱
我初頭覺得elva應該係最唔識照顧小朋友
而家

媽咪

睇蝸牛條片d hashtag好好笑

尖尖地

點解佢哋屋企可以亂成咁
我係賤娜既話,係茶樓打我個度已經要鬧佢,理得佢八婆呀媽鬧唔鬧
可唔可以講多次rainbow同千千ig
可唔可以講多次rainbow同千千ig

mingyui_chinyui
其實峰峰咁細個就成日郁手郁腳
真係好反映到平時老豆老母點樣教仔
問題係當人地篤住佢呢一點屌佢無家教嘅時候,老豆老母都仲覺得係人地嘅問題,而唔覺得自己寵壞/用錯方法教仔
講到尾都係害左小朋友

咁細個就唔好好學點樣待人接物
大個咪又係老豆老母自己受返
峰峰真係好冇家教
係咁打個老豆見到唔理

佢應該覺得好撚委屈

Jeana 幾慘

本身睇完今日個集見到Jeana就咁扔個尿片叫肥仔換都覺得好仆街

但係睇完呢條片, 條死仔又係唔抵幫, 比著以前咁比人, 晨早比老豆老母打撚到仆街
我係賤娜既話,係茶樓打我個度已經要鬧佢,理得佢八婆呀媽鬧唔鬧

Jeana心水清,親眼見個仔打老豆,個老豆仲可以笑笑口無野嘅,就知平時都係咁,父母覺得咁係無問題。你仲同人教仔,陣間個阿媽摟住個仔話你鬧佢、話你虐兒呀。
好可愛呀十指緊扣

睿睿豬

咁多個睿睿最鐘意

千千都得意

睿睿&千千 > 兩姊妹 > bosco& jada > oscar > 峰峰
峰峰真係好冇家教
係咁打個老豆見到唔理

佢應該覺得好撚委屈

Jeana 幾慘

本身睇完今日個集見到Jeana就咁扔個尿片叫肥仔換都覺得好仆街

但係睇完呢條片, 條死仔又係唔抵幫, 比著以前咁比人, 晨早比老豆老母打撚到仆街

個細路鬧又唔鬧得,日日比佢打,阿爸阿媽仲覺得無問題,由個細路打。我都無癮hea鳩你嚟湊啦。
成日問點解啲阿媽淨係唔鐘意賤娜
唔知大家記唔記得條cobol出post話賤娜淨係同峰峰訓左一日
但其他保姆都好似跟足哂咁 蘇麗珊仲朝朝哄兩個煩閪姊妹起身
唯獨Jeana 得勁少呢啲鏡頭

係咪賤娜根本鏡頭前先湊峰峰咋
峰峰真係好冇家教
係咁打個老豆見到唔理

佢應該覺得好撚委屈

Jeana 幾慘

個細路鬧又唔鬧得,日日比佢打,阿爸阿媽仲覺得無問題,由個細路打。我都無癮hea鳩你嚟湊啦。

岩岩開始第一日, 話唔番學就唔番學
我個下都呆撚左, 咁撚兒戲
峰峰真係好冇家教
係咁打個老豆見到唔理

佢應該覺得好撚委屈

Jeana 幾慘

岩岩開始第一日, 話唔番學就唔番學
我個下都呆撚左, 咁撚兒戲

我都呆撚左 咁樣寵個仔都有
成日問點解啲阿媽淨係唔鐘意賤娜
唔知大家記唔記得條cobol出post話賤娜淨係同峰峰訓左一日
但其他保姆都好似跟足哂咁 蘇麗珊仲朝朝哄兩個煩閪姊妹起身
唯獨Jeana 得勁少呢啲鏡頭

係咪賤娜根本鏡頭前先湊峰峰咋

峰峰好似好痴其他保母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞