[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(3)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
其實我都覺得峰峰曳同jeanna hea無咩衝突 why not both

咪就係

成班人開始變左為鬧而鬧
老豆請假陪仔都有得鬧
理性mode 其實峰一家好慘
應該無諗過接個show都引起罵戰 影響屋企人
都成功令節目嘅娛樂性高左嘅
希望出show錢唔少啦

Show錢咪係得3萬旅費囉

咁少 3萬蚊出晒一家大細 剪十幾廿集wor

成班媽咪係坐business class 飛去日本玩喎(雖然係sponsor姐)
聽聞之前係d媽媽group度招募講明要父母七日都要在場同埋酬勞得兩萬 已經加左碼

坦白講jeana都當個節目係其中一個job姐 打工唔舒服請假好正常 你做人阿媽就話無得休息 佢唔係做阿媽喎 保姆咋仲要係代班個隻 佢唔識同細路相處討唔到峰峰歡心都無計 唔係個個好似ceci咁識同細路相處
其實我都覺得峰峰曳同jeanna hea無咩衝突 why not both

咪就係

成班人開始變左為鬧而鬧
老豆請假陪仔都有得鬧

如果唔係阿媽開火先
我諗個個屌緊jeana頹
佢將啲曳行為推晒落節同保母到

咪就係

成班人開始變左為鬧而鬧
老豆請假陪仔都有得鬧

如果唔係阿媽開火先
阿媽將啲曳行為推晒落節目同保母到
Ceci識相處 係咪真係年齡問題
不過佢個對真係好輕鬆 齋陪玩
千千條新片好可愛

咪就係

成班人開始變左為鬧而鬧
老豆請假陪仔都有得鬧

我都覺得
因為請假真係唔容易 就算老細都唔係話走就走到
Btw Vincent係做咩工

個老豆特登請7日假陪個仔
睇到呢句已經知究竟佢有幾寵個小朋友
相反西老豆

請假陪個仔都唔可以

唔搵錢無大屋住 無錢迫班細路學野!

viutv揀人嗰時點解唔揀個無咁西嘅老豆呢

咪就係

成班人開始變左為鬧而鬧
老豆請假陪仔都有得鬧

我都覺得
因為請假真係唔容易 就算老細都唔係話走就走到
Btw Vincent係做咩工

我唔係屌佢請假 只係覺得其實爸爸都已經請足7日假
其實好睇到爸爸有幾唔放心
而睇到另一個老豆就真係忙到抽一日時間都抽唔到
但就得閒去接細路仔放學仲要唔通知製作團隊
想表達唔同老豆原來係個節目到都有唔同既劇本接
我無諗過原來vincent 係會咁愛錫個仔仔咋,唔好誤會
好想知rainbow 姨姨呢句係咪劇本 太搞笑

相反西老豆

請假陪個仔都唔可以

突登架可能
咁先好睇
有冇viu台女員工爆下內幕呀

咁多個po靜係得rainbow既料爆過

rainbow爆過D咩 係咪我MISS左

條友一直都無野撈mk 妹
係bar 識個浦友醫生
識左兩個月就搞大左
無做過幼稚園老師
係bu 讀found dip
未做過full time 就生第一個
堅醫生黎
不過唔係呢個維
呢pair姣婆撞著姿粉客,睇見兩個大滾友扮好老豆老母
男既tko居屋 女既黃大仙公屋

西米露汁巴打講既

但係佢對仔女又真係教得好好,依啲無得扮

岩呀,蒲友同好父母根本無衝突

如果真係嘅
海之子都係一個負責任嘅男人
兩個生完就變到好爸爸媽媽又冇再浦咪仲勁
同埋佢咁後生就生
第時同仔女易啲做好朋友添啦
用半日睇到第9集
用半日睇到第9集

呢套戲係睇到停唔到
我用左一晚都已經追到去15集
用半日睇到第9集

呢套戲係睇到停唔到
我用左一晚都已經追到去15集

Skip曬啲阿媽把聲好煩
好想睇海之子帶住對仔女
參加爸爸去哪兒果類節目

相反西老豆

請假陪個仔都唔可以

突登架可能
咁先好睇

viutv恨不得有咁西得咁西,咁先有話題
好想睇海之子帶住對仔女
參加爸爸去哪兒果類節目

Tvb版爸爸去哪兒

原來峰峰屋企不嬲有工人
唔知呢個家庭係VIUTV請槍搵返黎 (VINCENT 都算行內人)
定真係自己去應徵喇
咁真係講得通點解個細路會咁樣對人lu

原來峰峰屋企不嬲有工人
唔知呢個家庭係VIUTV請槍搵返黎 (VINCENT 都算行內人)
定真係自己去應徵喇

就算有工人,細路點教都係父母責任,識好多細路有工人姐姐,但爸媽識教的話,都一樣可以有禮貌

btw cobol
有冇viu台女員工爆下內幕呀

係bar 識個浦友醫生
識左兩個月就搞大左
無做過幼稚園老師
堅醫生黎
不過唔係呢個維

西米露汁巴打講既

exactly,之前係點都唔重要,睇完發現原來爸爸媽媽成日開心嘻嘻哈哈,對小朋友成長幾咁重要

agger 好過峰峰mk呀爸呀媽

咪就係

成班人開始變左為鬧而鬧
老豆請假陪仔都有得鬧

如果唔係阿媽開火先
佢將啲曳行為推晒落節同保母到

峰峰老母係節目前已經係自己facebook屌緊jeana 節目裏邊屌 節目完又開ig講

睇佢講野扮到好持平 話唔想透露同評論 但字行裡不停話自己個仔好乖又暗串 真係好討厭 mk老母

係bar 識個浦友醫生
識左兩個月就搞大左
無做過幼稚園老師
堅醫生黎
不過唔係呢個維

西米露汁巴打講既

exactly,之前係點都唔重要,睇完發現原來爸爸媽媽成日開心嘻嘻哈哈,對小朋友成長幾咁重要

agger 好過峰峰mk呀爸呀媽

原來峰峰屋企不嬲有工人
定真係自己去應徵喇

間屋咁大邊會無錢請工人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞