[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(3)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
Jeana鏡頭前都夠膽死咁hea又離譜左d,當然有部份原因係對峰峰心淡,但相比其他幾個真係戲都懶得做

其實係咪劇本嚟

係囉 前幾頁有人問峰峰一家係咪做梅
因為個老豆算係同行
好唔捨得呢套野
elva同inez

Christy
好唔捨得呢套野
elva同inez

Christy

佢係咪溝Jeana

可能之前已經J過

條靚仔之前好似好鍾意周柏豪
Christy病到咁都黎,好心痛

最後一日104度,海之子話要即刻入急症

link??

熱到塊面漲左
其實我都覺得峰峰曳同jeanna hea無咩衝突 why not both

咪就係

成班人開始變左為鬧而鬧
老豆請假陪仔都有得鬧

如果唔係阿媽開火先
我諗個個屌緊jeana頹
佢將啲曳行為推晒落節同保母到

峰峰老母係節目前已經係自己facebook屌緊jeana 節目裏邊屌 節目完又開ig講

睇佢講野扮到好持平 話唔想透露同評論 但字行裡不停話自己個仔好乖又暗串 真係好討厭 mk老母

原來峰峰屋企不嬲有工人
唔知呢個家庭係VIUTV請槍搵返黎 (VINCENT 都算行內人)
定真係自己去應徵喇
咁真係講得通點解個細路會咁樣對人lu

間屋咁大邊會無錢請工人

有幾大 之前影亂到狗竇咁 餐枱又用小朋友枱

原來峰峰屋企不嬲有工人
唔知呢個家庭係VIUTV請槍搵返黎 (VINCENT 都算行內人)
定真係自己去應徵喇
咁真係講得通點解個細路會咁樣對人lu

間屋咁大邊會無錢請工人

有幾大 之前影亂到狗竇咁 餐枱又用小朋友枱

最大係閪老豆個間啦, 跟住阿kit, 海之子

link??

https://www.youtube.com/watch?v=16dCfS_nDKw
有冇人覺得啲節目有啲滄海遺珠嘅感覺
如果係大台嘅話個post一定唔會得三個

VIU大把呢D 節目啦

慳D啦HONEY, 衝三小 果D 好睇過大台多多聲

係呀 2047特首上學去嗰啲都冇咩人講

你睇吓wiki多兩隻字都冇

但呢套明明好高汁
最後嗰集睇到我喊

我都係
有冇人覺得啲節目有啲滄海遺珠嘅感覺
如果係大台嘅話個post一定唔會得三個

VIU大把呢D 節目啦

慳D啦HONEY, 衝三小 果D 好睇過大台多多聲

係呀 2047特首上學去嗰啲都冇咩人講

你睇吓wiki多兩隻字都冇

但呢套明明好高汁
最後嗰集睇到我喊

我都係

因為香港真係冇咩人睇viu
我覺得viu啲真人show真係好正
先唔計佢有幾多做媒啦
換咗我阿媽都令我印象好深刻

熱到塊面漲左

冷縮熱漲
個仔都幾廿歲

笑左又係海之子
原來峰峰老母本身有份工幫人化妝
你想溝我啊
勁mk

我眼都突埋,對個細路講到咁俗

個細路都唔差

其實佢地都幾夾 如果一開始配對到咁應該唔會有咁多野發生 唔知係咪專登

終於明白咩係一物治一物

好撚夾

是日精華

Oscar應該真係對Jeana

轉個頭去打J

如果佢唔係細路,係咁睇女仔電話,應該會晨早閪佢面

你男朋友呀?

我唔信你冇男朋友

好柒呀oscar
你想溝我啊
勁mk

我眼都突埋,對個細路講到咁俗

個細路都唔差

其實佢地都幾夾 如果一開始配對到咁應該唔會有咁多野發生 唔知係咪專登

終於明白咩係一物治一物

好撚夾

是日精華

Oscar應該真係對Jeana

轉個頭去打J

如果佢唔係細路,係咁睇女仔電話,應該會晨早閪佢面

你男朋友呀?

我唔信你冇男朋友

好柒呀oscar

尷尬病發作
Oscar 同jeana個段好好笑
Elsa喊個下好漼淚
Elsa喊個下好漼淚

Elfa
Elsa喊個下好漼淚

Elfa

is elva

連錯兩鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞