[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(3)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike

rainbow爆過D咩 係咪我MISS左

條友一直都無野撈mk 妹
係bar 識個浦友醫生
識左兩個月就搞大左
無做過幼稚園老師
係bu 讀found dip
未做過full time 就生第一個
堅醫生黎
不過唔係呢個維
呢pair姣婆撞著姿粉客,睇見兩個大滾友扮好老豆老母
男既tko居屋 女既黃大仙公屋

西米露汁巴打講既

但係佢對仔女又真係教得好好,依啲無得扮

exactly,之前係點都唔重要,睇完發現原來爸爸媽媽成日開心嘻嘻哈哈,對小朋友成長幾咁重要

agger 好過峰峰mk呀爸呀媽

嘩?cobal 做假?

係bar 識個浦友醫生
識左兩個月就搞大左
無做過幼稚園老師
堅醫生黎
不過唔係呢個維

西米露汁巴打講既

exactly,之前係點都唔重要,睇完發現原來爸爸媽媽成日開心嘻嘻哈哈,對小朋友成長幾咁重要

招募個陣冇再請就得啦

咁多個po靜係得rainbow既料爆過

係bar 識個浦友醫生
識左兩個月就搞大左
無做過幼稚園老師
堅醫生黎
不過唔係呢個維

西米露汁巴打講既

打人唔岩就緊
但都唔代表佢冇家教
我個姪3歲,平時都好乖(有咩都會讓其他小朋友玩/食先)
但有時候脾氣上黎,佢一樣會掉野/郁手打人
不過佢都唔係發癲咁打,係細細力好似發洩咁
情況同峰峰有d似
所以我明有時小朋友真係未必控制到,未必係冇家教
尤其峰峰拍果陣得兩歲幾

Jeana果邊
峰峰寧願比oscar換片,同elva姐姐坐
都唔願意痴個跟佢7日既姐姐
仲要一聽到峰峰話要同elva坐,係鏡頭面前都閪哂面
佢幕後搞左d咩令峰峰咁憎佢真係當時人先知

好明顯峰峰唔中意佢
之不過小朋友心智未成熟
諗嘢好自我中心
嬲一個人真係大把原因
eg鬧過自己 有口氣 唔靚 唔夠中意我

Jeana係好疏忽 但峰峰好多都唔知
(忘記黑色背囊 唔陪佢訓 )
只係會覺得 呢個姐姐冇屋企人平時咁就我
小小嘢就嬲
其他姐姐淨係陪佢玩一陣 梗係印象好啦
如果Inez湊佢 應該都會被佢討厭
粗聲粗氣 個樣又惡

inez對條肥仔先係咁姐
大佬5年級你唔係要我錫你呀

係bar 識個浦友醫生
識左兩個月就搞大左
無做過幼稚園老師
堅醫生黎
不過唔係呢個維

西米露汁巴打講既

嘩?cobal 做假?
打人唔岩就緊
但都唔代表佢冇家教
情況同峰峰有d似
尤其峰峰拍果陣得兩歲幾

Jeana果邊

好明顯峰峰唔中意佢
之不過小朋友心智未成熟
諗嘢好自我中心
嬲一個人真係大把原因

小小嘢就嬲
粗聲粗氣 個樣又惡

我覺得Inez幾好喎
個樣都唔算好惡姐
elva
打人唔岩就緊
但都唔代表佢冇家教
情況同峰峰有d似
尤其峰峰拍果陣得兩歲幾

Jeana果邊

好明顯峰峰唔中意佢
之不過小朋友心智未成熟
諗嘢好自我中心
嬲一個人真係大把原因

小小嘢就嬲
粗聲粗氣 個樣又惡

我覺得Inez幾好喎
個樣都唔算好惡姐

直程正啦
elva同inez
有冇人覺得啲節目有啲滄海遺珠嘅感覺
如果係大台嘅話個post一定唔會得三個

VIU大把呢D 節目啦

慳D啦HONEY, 衝三小 果D 好睇過大台多多聲

慣性收視呀嗎
如果哩個節目喺亞視播,相信連第一個post都無

VIU大把呢D 節目啦

慳D啦HONEY, 衝三小 果D 好睇過大台多多聲

係呀 2047特首上學去嗰啲都冇咩人講
其實諗諗吓Jeana今次雖然比個細路打
但換過角度個節目幫佢洗底
Viutv啲節目成日浪費哂好題材
主題好 但就成日垃圾剪接
今次又成日播啲老母
Viutv啲節目成日浪費哂好題材
主題好 但就成日垃圾剪接
今次又成日播啲老母

成日睇到"吓,今集完左喇 "
成人情節
開始
海之子真係睇症
醫生真係唔同啲
你係醫生嚟架?
Oscar真係好鍾意峰峰
峰峰坐定定都幾得意
又坐埋一邊玩電話。。。
jeana d語氣係幾大人既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞