[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(3)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
你想溝我啊
勁mk

我眼都突埋,對個細路講到咁俗

個細路都唔差

其實佢地都幾夾 如果一開始配對到咁應該唔會有咁多野發生 唔知係咪專登

終於明白咩係一物治一物

好撚夾

是日精華

Oscar應該真係對Jeana
你想溝我啊
勁mk

個細路都唔差

其實佢地都幾夾 如果一開始配對到咁應該唔會有咁多野發生 唔知係咪專登

終於明白咩係一物治一物

好撚夾

是日精華

轉個頭去打J
睇黎過左今晚,大家都轉晒方向喇 jeana真係抵比人話

跟車太貼
你想溝我啊
勁mk

個細路都唔差

終於明白咩係一物治一物

好撚夾

是日精華

轉個頭去打J

啱啱見到Oscar抽水

跟車太貼

佢安全帶都唔幫佢扣 依吓真係抵屌

跟車太貼

咁又冇轉方向 2邊都屌
冇家教係事實 同埋jeana真係好頹

跟車太貼

連登仔炒車當食生菜
你想溝我啊
勁mk

個細路都唔差

終於明白咩係一物治一物

好撚夾

是日精華

轉個頭去打J

如果佢唔係細路,係咁睇女仔電話,應該會晨早閪佢面
同個細路相處幾日到最後都食檸檬又真係幾傷心,先唔好話個細路打人岩唔岩,2歲最需要家長照顧,我仔兩歲我去厠所一陣已經喊搵媽咪,大人爲左自己去旅行,就甘掉個仔比陌生人凑,又大大部機影自己,有冇諗過細路個心理陰影,佢個個唔打係打臨時保姆,已經係表達自己對哩件事持反對票,d大人仲指指點點,話唔乖話剩,其實佢從來冇表達過想唔見左媽咪幾日,又冇表示要陌生人凑

見到facebook呢個留言 有少少突破盲腸
峰峰:比返老母我
你想溝我啊
勁mk

陣mk味重撚到
我愛睿睿 遞紙巾同幫elva姐姐抹鞋,仲要十指緊扣
佢係咪溝Jeana

可能之前已經J過
你想溝我啊
勁mk

個細路都唔差

終於明白咩係一物治一物

好撚夾

是日精華

轉個頭去打J

你男朋友呀?

Jeana鏡頭前都夠膽死咁hea又離譜左d,當然有部份原因係對峰峰心淡,但相比其他幾個真係戲都懶得做

跟車太貼

佢安全帶都唔幫佢扣 依吓真係抵屌

屌佢老味又話安全第一

扑野安全第一呀
你想溝我啊
勁mk

個細路都唔差

終於明白咩係一物治一物

好撚夾

是日精華

轉個頭去打J

你男朋友呀?

mk仔食老mk
黑色雞仔
黑色雞仔

錯post
Jeana鏡頭前都夠膽死咁hea又離譜左d,當然有部份原因係對峰峰心淡,但相比其他幾個真係戲都懶得做

完全感受到佢果種頹廢
你跟第個呀? 算啦 由你
打我呀? 算啦唔理你
其實峰峰都幾得意

個個都話佢得意

所以咪就慣哂佢羅

其實係咪劇本嚟

樓上有巴打講得岩
賤娜係闣 峰峰同樣難搞
返到屋企開新post先
好唔捨得呢套野
elva同inez
Elva好有媽媽feel 帶埋野食去旅行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞