[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(3)

1001 回覆
54 Like 5 Dislike
認真
峰峰有d似過度活躍
快d叫佢老母帶佢睇醫生啦

由第一集已經覺得係

Same
反而想問下,上星期四最尾播果首"ten green bottles"係咩版本
海之子老豆講野都幾風趣幽默,不愧為老人與海

好好笑
見到viutv所有留言都係話jeana唔好
全部支持峰峰同老母
點解會咁

覺得jeana好慘

Jeana嘅同性緣應該好差
見佢同啲model又好似傾唔埋
啲師奶又係咁數佢

佢請病假果集倪晨曦都話
下?咁你真係冇送佢返學呀?
雖然都極力俺飾
但見到倪晨曦咁大方得體的人都覺得佢有冇搞錯
如果有全職爸爸放大假,會點拍呢

首選游學修

之前真PK發現游學修好唔玩得
如果俾佢湊峰峰呢D一定晨早郁手打人

冇睇,點唔玩得法?好串?
全部支持峰峰同老母
點解會咁

覺得jeana好慘

啲師奶又係咁數佢

佢請病假果集倪晨曦都話
雖然都極力俺飾

我覺得jeana一定有d野
見佢同其他model都冇咩兩句
其他媽媽ig又淨係冇follow佢
雖然峰峰係曳 不過jeana應該喺鏡頭後做咗d野令到峰峰咁抗拒佢
全部支持峰峰同老母
點解會咁

覺得jeana好慘

啲師奶又係咁數佢

佢請病假果集倪晨曦都話
雖然都極力俺飾

雖然峰峰係曳 不過jeana應該喺鏡頭後做咗d野令到峰峰咁抗拒佢

本身佢個形象都插水
喜感十足嘅Alex醫生,今次喺靚女保姆 Elva Ni倪晨曦面前大展廚藝,當然唔可以失威,仲話呢期香腸當造,唔通暗示請佢食腸
Jeana Ho 何佩瑜 蘇麗珊 Cecilia So Christy Lai 黎紀君 Inez Leong 梁諾妍
#唔好亂諗嘢 #老豆煮飯 #鬥地獄 #邊個老豆最煮得 #全職媽媽放大假 #大愛csl

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1803758156546264&id=1555649141357168

cobol 老公 係 以前 GriN 結他手
喜感十足嘅Alex醫生,今次喺靚女保姆 Elva Ni倪晨曦面前大展廚藝,當然唔可以失威,仲話呢期香腸當造,唔通暗示請佢食腸
Jeana Ho 何佩瑜 蘇麗珊 Cecilia So Christy Lai 黎紀君 Inez Leong 梁諾妍
#唔好亂諗嘢 #老豆煮飯 #鬥地獄 #邊個老豆最煮得 #全職媽媽放大假 #大愛csl

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1803758156546264&id=1555649141357168

千千新媽咪

食海腸

食海腸

點解咁露骨

https://www.facebook.com/grinhk/

https://www.facebook.com/grinhk/

Vincent
我覺得峰峰個ig似係老豆開
佢都有種想上位嘅感覺
全部支持峰峰同老母
點解會咁

覺得jeana好慘

啲師奶又係咁數佢

佢請病假果集倪晨曦都話
雖然都極力俺飾

我都覺
最開頭佢其實無咁抗拒jeana
都幾親近佢又肯跟佢落街
同埋峰峰對住蘇麗珊都唔會咁
都無咁不受控
你對個小朋友好唔好
其實小朋友一定感受到的
全部支持峰峰同老母
點解會咁

覺得jeana好慘

啲師奶又係咁數佢

佢請病假果集倪晨曦都話
雖然都極力俺飾

我都覺
最開頭佢其實無咁抗拒jeana
都幾親近佢又肯跟佢落街
同埋峰峰對住蘇麗珊都唔會咁
都無咁不受控
你對個小朋友好唔好
其實小朋友一定感受到的

係呀 初頭都肯陪佢落去買蛋撻
之後都唔想理佢
有無巴打知片尾果首咩歌

Land of you and me

因為jeana 太煩膠 成日要人錫佢鐘意佢
峰峰可能feel 到佢唔係真心對佢好
只係純屬想用佢黎滿足自己掛

但我都係覺得jeana 慘既
at least 佢都有努力過啊
但就比一班c9 圍屌
除非真係有證明佢係鏡頭後做過d咩啦

但就比一班c9 圍屌

同埋煎娜應該成日都好炆
初頭都講過峰峰好識睇人脾氣
全集都影老母
我想睇千千呀

點解我覺得個tag暗串緊煎娜
不過ceci真係好有愛心

但就比一班c9 圍屌

有一次影到喺車度jeana係撳電話嘅,峰峰一啖食咗四塊餅,都要工作人員話佢聽,反而你睇其他保姆,係會用坐車時間同小朋友傾計,講下今日生日會慶祝邊個月生日咁,ceci姐姐係有一手
我要君君姐姐陪我沖涼 好暖好舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞