[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
個個唔係alaba咩
條片你出?
熱狗係連嘉年華都冇搞喎

淨係識屌又冇意見

不過有陣時又屌中point 當比自己反省下
Ole Gunnar Solskjaer has provided us with an exclusive update on flourishing Manchester United forward Mason Greenwood, ahead of Thursday’s Premier League match against Crystal Palace.

We can confirm the 18-year-old youth product has a swollen ankle from the midweek match against Southampton, when a shocking challenge from Oriol Romeu surprisingly went unpunished by the match officials.

綠木都傷埋
我個fd
普巴自己遞手同ddg要波
拎波前都望咗後面 但係望唔望到後面有人就唔知喇
只係佢太有信心, 拎波嗰下就已經想推前放甩對手
其實傳比普巴無乜問題 只要佢穩陣地控返個波去佢右手邊 再伸埋左手"得"個身位 想點都得
仲有Mata James 應該夠做
你都係去返睇袋啦
屌佢老母!!!!!!!!!!!!!!!!
叫左佢早d換綠木

Romeu
綠木真係橫空出世
原來有同山狗打交
romeu屌你老母
Swollen Ankle應該唔係咩大傷
但踢得咁密下場都應該收一收佢
就係比條冚家剷踢傷
出下占啦
即刻諗起杜安斯比踢左閘派膠搞到比妓迫和
泛民屌共隊搵食
熱狗屌泛民搵食

但熱狗純屌零建設
扮都唔扮下
Romeu DLLM
乾脆啲抖Greenwood放Mata算啦
如果左閘冇人
SoB又真係想清Dalot
可能寧願升Larid踢左閘算
見Pin咗都冇人理
好心覆吓你
善意打破零回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞