[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
玩鳩轟就益曼入前四,我係猁狗放水算
今晚係咪唔撚洗訓直落
1am 李vs 錫
3am 水vs 曼

有李錫睇可以直落仲好
唔係架~~佢地一定會想破記錄架~~

尋日仲係到ff
過左比你

抵啦Vvd
佢地真係出名快手

季季都係7月未到簽到人
受到武漢肺炎疫情影響,英超秩序重新整頓,今年夏天轉會市場決定由7月27日開始,為期10個星期,直至10月5日結束。

木狗表示可以放假放到10月
雷斯cls
班猁狗真係已經放假mode
不過都難怪, 杯已捧, 加埋有肺炎影響, 正常都唔想出去踢
靠痢不如靠自己

sob, 阿dean 同daddy
聽日再次假已拎

英冠球隊打比郡周二作客1:2不敵卡迪夫城,老將朗尼(Wayne Rooney)於59分鐘在後場帶波被李爾湯連搶走,又沒有體力追纏對手,眼白白看對方入禁區射入成2:1,不但變成輸波罪人,還幾乎斷送升班夢。

甩完波連追都無力,再鋒利嘅刀都有生鏽一日
想當年以體力充沛既朗隊
朗隊
唔係全部老人家都係 但比例一定唔低
教育水平導致佢哋好少會諗到去人生的意義最頂層
再加上有唔少會覺得港英政府aka英國佬仆街
再再加上有d會覺得自己都無幾年命爭取嚟做乜不如穩穩定定歌舞昇平好過
你要佢哋支持你掟火魔其實門檻好高
真係好似張曦雯
原本已經坐下來與拜仁談續約條款,另一邊也是一路在吊高身價的同時,買保險地與曼城接觸。
曼聯的殺出有點意外,本來只屬於傳聞階段的消息,接觸然後搞定個人條款,頗為意外。
https://www.facebook.com/BLnazefootballnotes/posts/934952603644204
扮緊固力果人?
木仔又玩hijack
山狗麥龜一個贏一個輸
應該唔會係借曼聯抬價啩?
Sob唔似咁容易買一個唔後生嘅球員
如果馬達 (32歲) 同lin (27歲) 下年走
入番一件 29歲有經驗既中場其實都ok
但如果SoB係跟費蛇嗰套,又未至於咁沉迷幻幻,何況青訓都好多
只係咁啱呢季有經驗嘅球員仲係有咁多先冇買姐
如果Lin p Mata都走的話,呢個操作都合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞