[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔係親泛民,係親選民市民

泛民班友唔係突然醒覺出嚟頂tg頂黑警,邊有人buy佢地

靠黃碧雲粱耀忠班老屎忽滅黨架啦
運輸都唔撚掂
都要板凳深度夠先著數
好似我地班後備 連諾域治都贏唔到
然後又嫌啲一線黎到會逼走邊個邊個 又阻到邊個邊個成長
真係得啖笑
冇人buy泛民?大把啦
事實係泛民仲係主流
見到蘋果話咩本土派大勝初選真係好好笑
泛民做左咁多年,爛船都有三根釘

本土都係呢兩年先冒起,有咁既成績仲想點
咁講咩本土大勝
選民大部分都係泛民支持者
係反送中出黎衝既後生令到泛民逼住上船姐
你問問佢地 佢地而家都係支持一國兩制架啦
福 馬 占
般 普

達 麥 連 雲
綠木同awb夾得好過同james夾
政治就係適者生存,泛民班友識變通咪keep到班選民,如果仲好似雨革咁割席一早俾人離棄

事實上香港人就算唔支持一國兩制,都唔願意為香港獨立去犧牲,成日笑鳩OMDB,如果真係覺得法治已死,點解唔去斬黑警? 因為人一定會怕死,心底仲相信有法治呢樣野囉
大家唔信有rule of law啫
冇話唔信有rule by law 呀
duncancastles
見到都覺得果9個人攰
所以泛民既人咪就係政棍一條
佢地係好醒 識睇人黎改變 但呢樣就係佢地既問題
所有既泛民都係人民行一步佢地先郁一步

同埋法治係用黎制衡當權者
點解覺得法治已死既人就一定要斬黑警?
點解會拉落去果啲人個心底仲相信法治黎講
法治唔係制衡當權者,係制衡所有人架

而家係當權者無視法治,但係市民仲相信有,先會淪落到咁

如果殺人唔犯法無後果唔使俾人拉,以香港人憎黑警嘅程度,3萬thx一早俾人斬柒咗架喇
司法制度同三權分立原意係互相制衡,而家係班仆街官官相衛

再好既制度都係由人去操控,香港就係俾班垃圾狗官搞成咁
「法治」與「憲政」緊密相關,其內涵不單是要求所有人民守法,更側重於法律對政府權力的控制和拘束。
更正 係主要攞黎制衡當權者

而家係當權者而家係攞法律去規管人民
但就豁免自己
但我唔明你點解係要拉 因為仲有人覺得有法治先唔去犯法?
唔去犯法可以有好多原因 道德同埋後果問題都得
同人信唔信法治根本冇關
而家係得公民黨啲所謂既律師為左自己扮工先講法治未死姐 同埋佢地啲支持者
無乜精神咁
點會無關,就係怕死怕俾人拉先唔去搏

大家唔係好憎黑警嘅咩?對住班黑警仲要講道德?黑警死全家唔係口號嚟架下話
以你邏輯黎講
姐係我覺得法治已死 我就一定要出去隊冧一隻狗?
但到而家一隻狗都冇比人殺過
咁你咁講 啲勇武同著左草既手足都係信有法治架喎
BREAKING: Five substitutes will be allowed next season, football lawmakers have announced following a meeting of the International Football Association Board.
咁我聽日放假無乜所謂
但係咪一樣只可以換3次
試下收起普巴 馬迪 出麥湯 費特 拍B費
你要拗贏我無用,而家唔少香港人都仲係咁諗

唔信法治咁啲人捐錢俾612星火打官司為乜,不如拎啲錢去幫勇武著草仲好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞