[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
人地係意甲呢幾場勁過阿朗ga
咁攞去同乞衣祖換牙朗算啦
牙朗呢啲垃圾 返黎垃圾曼啱架啦
呢個真,本來123定好晒,係得車仔同我地爭四,點知依加3隊爭3、4名
講個笑話,英撚靠得住
屈福特個嗰?
法甲中堅
屈福特果個今年先加盟
nope,法甲nice個中堅
屈仔果個今季先簽咖
呢件幾有潛力
睇news 阿仙奴想要佢
同阿爭應該唔難
降班區都好激烈下
15,白禮頓,36分,淨3場,修狗(客),紐(主),般尼(客)
16,西咸,34分,淨3場,屈仔(主),曼(客),AV(主)
17,屈仔,34分,淨3場,西咸(客),曼城(主),阿狗(客)
18,般茅,31分,淨2場,修狗(主),拖肥(客)
19,AV,30分,淨3場,拖肥(客),阿狗(主),西咸(客)
20,Norwich,21分,已降班

基本上AV同降左無分別,白禮頓正正常常就應該無事,淨低3隊應該西咸最好,屈仔第二,般茅最差。

Norwich cantwell應該唔會留啦,打低幾好,應該有人會接收
AV柏豪個價如果仲係咁硬就唔好買啦,其實打得唔係真係咁好
般茅ake,j king,應該會有人要既
難在阿狗offer到正選wor,我地一定唔得,仲分分鐘要排第4、5
短視既教練咪係,先唔講正選球員易有傷病同後備會拎唔夠狀態之外,對方更加容易分析你踢法去防你
似古迪
講到個個屋企都有收視機咁 根本大部分人睇唔睇CCTVB都唔影響到佢收視
傷多啫
完全夾唔到
甚至專登為佢改踢法
結果犧牲埋上半季夾好咗既form
唔洗啦
企開d
干地話意大利足球唔似英超咁包容
咁比佢返英超啦
可能見到蘇斯克查用青訓後生有計
呢個真,最好既隊伍後備有班有一定既實力既球員同埋一班可以change the game 既球員,不過曼聯去到要爭四同杯仔先變得一定要勝利11人姐,未停之前都試過適度既輪換,不過班後備同正選真係差2、3班(14、15),復季p6同burno加上綠木打得咁順真係好難換,其實你見6x分鐘就換matic你見曼聯都知體力個問題
Thiago平嘅可以買下
山狗換到Erikson嘅都可以諗諗
咁個啲vdb grealish可以唔駛諗
再慢慢比Garner Mebrji Levitt佢地上位
瞓得啦 聽日唔使開工咩
佢ig打左段野say goodbye了
拎山狗去換啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞