[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
熱狗最撚乞人憎係人地做乜佢都出黎屌
仲有個啲數之不盡既衛星風向page 垃圾
條友不嬲on9唔使理
唔駛爭
兩個都廢
打和
好撚傷
DDG可以做更好嘅決定
但傳俾普巴唔可以話係錯
事實上普巴有足夠時間擺脫對手
邊個先真
呢5年黎
黃郁民負責追擊黃之鋒
牙泰追擊飯民
陳雲追擊港獨派

無話投唔投飯民, 係熱狗自己黑人憎
同埋好多本土派可以投, 熱狗可以繼續屌票
Shaw and Williams injury update
“Luke has got, well, a swollen ankle, I’ll give him as much time as possible to recover, it was a twisted ankle, Brandon cut up his eye, I don’t really know, none of them trained yesterday, they were both swollen and I’ll give them as much time as possible to let the swollen go away.”

出我好過啦
咁但係佢地追擊嘅嘢其實冇講錯架wor
唔係咩
Thiago最大問題是人工
他係叫緊税前20m一年
認真唔知佢地做過乜野
淨係知71遊行
左閘啊
不如買返我
我左右閘中堅防中都打到
https://youtu.be/pcmfd03HK20
原來綠木13歲破過英格蘭100米紀錄,但好似好少見佢用速度爆人
咁泛民柒極都叫做有個律師黨幫人打吓官司嘅
但打得好唔好就大家有眼睇

快必仲有幫手足着草去台灣㗎
Laird
好地地借走Rojo做咩,依家67啦
以普巴既技術 ddg交比佢個下就算被緊逼都唔應該甩

好明顯係佢懶冇shoulder check
坐係議事廳唔走
唔同本土派/民主派協調
屌初選

呢三個我真係覺得無錯
佢地有自己一套理念 做咩要同唔同理念嘅人一齊做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞