[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
最簡單,早排搶米搶廁巾已經係啦
由於Pope ederson allison都失波
Dean有機追金手套
睇過幾個唔同既page了解佢哋個論點
佢哋都係講因為一般市民怕死所以口罩不離身,但佢哋怕死就逼身邊既人要同佢哋一齊怕死,要佢哋一齊帶口罩。依點就係佢哋講既侵犯他人自由。今日妥協咗被逼帶口罩,咁他日係咪要俾佢哋逼唔出街,困自己係屋企都要妥協。

而佢哋仲有另一個point就係話怕死果班人好多帶口罩係鳩帶,根本就係衛生同防疫上係錯撚哂,即係個口罩係點帶,係帶口罩或除口罩後要點處理衛生,食飯時個口罩點處理等衛生問題,所以佢哋就屌D人鳩帶口罩,仲屌佢哋帶完個口罩都唔會防到疫,點解要逼人跟佢哋做埋一模一樣既野

佢哋既論點大概係咁上下
西龍要之後3場都唔失波先追到平頭
FA Cup semi-finals
Chelsea v Manchester United - Sunday 19 July, 6pm BST
Referee: Michael Dean
Assistant Referees: Ian Hussin & Richard West
Fourth Official: Andrew Madley
Reserve Assistant: Stuart Burt
VAR: Michael Oliver
AVAR: Sian Massey-Ellis

mike dean+奧猁華, 今翅仆街鳥
幾時話要派錢
樓上都有人講 老人家係要人陪
以我呀婆為例 佢一條友 70歲 平日就真係一大班老友記飲茶
飲完茶就去下工聯會啲班 得閒就一日遊
有次搞個舊物交換 已經好開心講咗成個月
以上既野 得保蝗先識做?
點解熱狗屌完自己又唔搞
好在我呀婆唔識投會問屋企 我再講解下佢先揀泛民
甸恩呢個垃圾都唔知點解都仲可以繼續係英超鳩吹
家陣英格蘭無球證用咩
可以放棄鳥
應該講緊唔夠保皇狗咁多資金去扮蛇齋餅粽
邊個想紅牌提早備戰歐霸請坐低
保蝗狗選到都係申請公帑搞活動,順使自己抽油水

再講多次唔係所有老野都戇鳩,唔做就益哂保蝗狗,拉攏到一個就多一票
Shanghai Shenhua has announced the signing of veteran Nigerian striker Obafemi Martins(35), as replacement of Odion Ighalo, whose loan deal with Manchester United has been extended.

會唔會賣halo比我地?
唔係好想接Halo
15-20M買得Josh King
開啲乜班乜班唔平架
場地人工燈油火臘,啲禮物仔又係錢
要有穩定收入先得,好多區議員/教會都有做
但點可能同可以開公數嘅比,邊有咁多人肯俾錢
自從卡頓保走咗去奶人民幣之後,大戰好多時都係甸恩奧猁華
民建聯,工聯會等親共組織有議席時可以用公帑,無議席時可以用中聯辦既維穩費。

鬥資源就一定唔會同佢哋鬥,所以唔可以同佢鬥錢多,要用心機去籠絡人心而唔係好似佢哋咁用錢收買
同意 簡單啲講 熱狗連收買人心都唔撚做
做下爛頭卒都得既
但佢地進化到衝唔衝都要睇心情
靠佢地搞政治 食得屎啦
我地接Jimenez夠了
咪係 贏晒3場咪有頭四囉 洗撚靠利狗
佢哋俾我既感覺係佢哋覺得自己係「眾人皆醉我獨醒」
佢哋就係智者,其他人就係智障

其實有時佢哋講既野唔係全部都錯,但佢哋既表達方式會令到岩都變錯,同令到人想屌佢哋老母
有個地方聚腳打下牙胶係差好遠
落去就有人陪傾幾句,就好似朝朝飲茶個啲咁
咩關心嘅嘢好多人都有做緊,但要做大就要錢多
唔會啦
之後借馬田斯比你就ok
而家衝有生命危險丫嘛邊同以前
14年皇上爭住認自己第一個衝出去夏愨道添
兩件唔同打法
你講起我先去search, 原來條友走左去奶共

The recognizable referee announced he has signed on to become Head of the Referee Division and Future Development of Referees for the Chinese Super League after the expiry of his contract at his previous role. He will return to the field in this new role, refereeing Chinese Super League matches as well as overseeing the league’s officials.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞