[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
“Marcos has been in lockdown over there [in La Plata], so they've not played either,” explained Ole.

At the moment, I can't see him coming back here over the summer, obviously because we live in this bubble, and we've got this squad available until next season.

Goodbye and thanks Rojo
支超話要整頓球證同職業化嘛
Lan la
下面張gif 仲唔係爆袋腳
咁既衝力剷埋去真係袋都爆
想笑撚死人咩
的確係 以黃兆健為例
其實佢地區工作唔差 真係有落區幫手
但FB硬係成日開post屌 柒柒下咁
例如開會 佢自己成日屌開會on9 又要中途走人
然後冇記錯有次非正式會議 冇叫佢 佢又屌
有次民主派議員上那打素睇 之後同醫護起爭執 的確係議員問題
然後隻熱狗又衝出黎話我唔係黃色議員 唔關我事
問題係 大埔市民普遍認為自己係黃 先投你
就算熱狗真係唔認黃 但門面說話都唔撚做 第一句就非黃
咁我點撚樣同長老解釋點解佢話自己唔係黃 但又要揀佢
抬價部復工啦
上堂
現場屌柒連加特
因為佢哋好怕俾人歸類做泛民
佢哋係靠鬧泛民起家,而且佢哋係覺得自己既政治智慧高過泛民,將佢哋放埋落泛民一齊對佢哋黎講係侮辱

咁佢哋緊係要同泛民割得徹底,話俾人知佢哋係同泛民係唔同

亦都因為咁佢哋成日做同泛民相反既野,泛民叫人做既野佢哋一定唔做,仲會屌跟住做既人
以前唔係有一個咩

有個前曼聯球員同前車路士球員
Hodgson sik ball
講漏左,前年仲有個前曼聯、馬體會、國米球員,佢仲拎過歐洲金靴
畢特,基士文,科蘭
之後有個前猁 踢完南華踢大埔
一個前熱 踢東方半季就雞左
畢特第一次黎時我記得佢份咗球罰球

基士文就算把啦
基士文同科蘭?
畢特,基士文,科蘭
除左科蘭都有表現之外,另外兩位
畢特第一次黎時我記得佢入咗球罰球

基士文就算把啦
果年睇傑志對東方,大炒司徒教既東方,睇到班東方球迷屌哂司徒老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞