[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
點都要加啲限制啦,最少要有1件U21青訓

咁樣對細球會好搵笨
試過啦,復賽對熱咪係咁
只要mark死bruno,前面就廢哂
掛住爆炸頭了
咁我覺得起碼佢有原則先
我都係想問埋點解咁多人憎熱狗
唔係好過泛民咩佢地
法治24喇 打唔打都唔差幾
唔好中左楊岳橋果隻說法先得架
佢成日話如果要認法治已死就唔可以幫手足
但事實上兩者有咩關係?
覺得法治已死咪就係照字面咁解法治已死囉
講咁多咩如果覺得法治已死 就唔好可做乜乜乜
都唔關已唔已死事
係真係打得差
好記得有單Case嘅求情理由係因為對特首失望
其實要講要由上屆2016年講起
一匹布咁長唔想打
可唔可以簡而精
我真心唔明熱狗有咩錯
成日見人話熱狗私怨只屌泛民 屌保皇都冇咁落力
但我個人認為保皇你都知佢乜柒都贊成架喇 佢地立場就係咁 有咩好屌
但泛民唔撚同 一係投錯票 一係就唔知點解同民建聯同一立場 一係就缺席
咁都唔屌得咩
都要搵方法解決問題架,如果唔相信法治,咁有無更加好嘅替代辦法先?
唔需要說服泛民支持者
邊個做實事有跟開熱狗就知 其他唔講 有邊個泛民議員探手足監多過熱狗?然後邊個拎手足光環去搞初選?
我覺得有個觀點幾啱
建制係親中 泛民係親美
熱狗先係真正貼地幫香港人諗企邊個位先係最好

不過連登又好 Facebook又好 泛民易入口受眾多合理 接受然後做好自己就得
我地覆同一樣嘅野
所以咪話泛登只係少眾
區議會5中2成績算幾好
亦代表佢地嘅地區工作做得好
先有一定認受性吸到票
讓子彈飛一會
同時唔好抱住「做多好過做少」嘅心態去做事 有時真係會做柒
唔好因為無更好方法所以要相信中國法治 好快會被同化
飛住睇好似唔係好齊
好似冇咗蟲泰屌大眾係白痴
仲有狗達係書展兇鳩仇狗
連登好多泛民打手

再拉遠少少講 好多非港獨派黃屍而家追求緊嘅「真一國兩制」其實就係四年前熱普城嘅「永續基本法」
咁應該要點行落去?

相信法治就同化,抗爭又驚犧牲,移民又俾人話離棄手足
註解一有
佢地地區工作做得好咪就係問題囉,
永遠講一套做一套,
明明係屌票教育香港d 蠢人架嘛,
又學人走去量血壓掘復活蛋...
一班無原則嘅人日日夜夜屌人無原則。
上面果班講咩覺得佢唔同市場唔初選好正常,
佢個市場咁撚唔同就唔好喺到宣傳啦,
支持佢嘅人自然會搵佢。
比例代表制有利小眾咪睇下佢今次d 小眾夠唔夠數囉。
After all 揀最啱自己嘅路
你問我嘅趁早離港 保持初心 儲力等機會反擊

無手足點會做到今日正式出行政命令 特護正式變中國護照 真係攬炒 真係要幫佢哋唔係留喺香港等死 你去到外國搵到錢有勢力再幫都未遲 反正到時大把人可以用難民身份移民 到時要夠多海外港人請手足做嘢
下次影埋相 蘋果肯定高價收
Now 621做緊英超傳奇-雲佩斯
真係當代一流射手...有個畫面係V.persie20=Title20
其實唔洗講法冶已唔已死 根本啲人唔咁覺得都好 香港人就係貪生怕死
我諗大部份人心底已經對法治係冇信心 已想改變制度現況只有跟現有制度同唔跟去改變
而唔跟現有制度改變後果好大 香港人咁驚死 點會去做 咪只有跟現有制度去做
所以結論係根本怕付出同犧牲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞