[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
中間隻腳一踢就開
如果係合理人工+短約(唔多過3年)
其實費蛇一直都好鐘意呢啲球員
白蘭斯, 拿臣, RVP全部都係呢種
即食補強球隊弱點以老帶新

係摩狗嗰種30歲人比天價+超長約嘅買法ON9啫
其實賣咗班冗員都應該夠俾佢人工既
竟然真簽泰亞高
我係咪發緊夢
依啲source 著返條褲先啦
唔知數據準唔準喇,佢係拜仁都搵緊廿鳩幾萬一星期,過到黎都應該唔會少過呢個數,約就應該兩至三年起跳
假設真係想簽佢既話
如果轉會費唔高都OK嘅
不過真係要短約
萬一中伏都唔使攬住佢過世
我夠知
但唔好叫依啲地區工作 叫合法賄選好過
幫過人選兩屆區會已經知曬點玩
蛇齋餅粽 掌心雷
幫佢地填表拎錢就真係再生父母咁
叫佢地等多陣等我地後生幫佢地上網搞都唔肯
係要出賣哂啲資料比人
又剩係見到錢
老人家要人陪呀明唔明?
所以呢點其實我哋都有責任
大家平時有幾多時間陪屋企既老人家?有幾多時間關心屋企既老人家?又有幾多時間同佢哋傾計?

我哋呢一點做得唔好,俾呢班民建聯工聯會乘虛而入
問題係大家都知 點解得保蝗黨做
點解熱狗又唔去做 淨係日屌夜屌
你有幾多錢去派呀大佬
投票人數已經反映35+同初選係市民共識,熱狗要孤芳自賞咪由佢地囉
大把民建聯日日搵人派野唔見人
摸下手仔容易啦
咁地區工作都有好多種,唔需要同保蝗狗鬥派錢,就算唔派錢都有屋苑工作法律支援呢啲野可以做

老人家唔係全部都無腦,即使說服到少部份已經好有用
其實真。熱狗黎黎去去都係果幾百友,本來都就收皮。
但之前就有班人用「熱狗」去套落去同佢哋政見不合既異見者度,搞到熱狗炒返起

最頂唔撚順熱狗一樣野就係,佢哋總係要以眾人皆醉我獨醒既「智者」自居。

就以痛口罩為例,早兩日屯門M記個餐廳經理叫個MK仔帶口罩,個MK仔發難仲郁手打人,D熱狗衛星page竟然可以講到郁手打人既MK仔係受害者,餐廳經理係施害者,抵打。仲話個餐廳經理剝奪個MK仔唔帶口罩既自由,佢無權去剝奪人哋唔帶口罩既自由,所以抵俾人打
問題係大家都知 點解得保蝗黨做
點解熱狗又唔去做 淨係日屌夜屌
因係熱狗做唔做都一大班盲撐既Fans
俾熱狗係背後笑完蠢都仲要盲撐既Fans
投票人數已經反映35+同初選係市民共識,熱狗要孤芳自賞咪由佢地囉
其實真。熱狗黎黎去去都係果幾百友,本來都就收皮。
但之前就有班人用「熱狗」去套落去同佢哋政見不合既異見者度,搞到熱狗炒返起

最頂唔撚順熱狗一樣野就係,佢哋總係要以眾人皆醉我獨醒既「智者」自居。

就以帶口罩為例,早兩日屯門M記個餐廳經理叫個MK仔帶口罩,個MK仔發難仲郁手打人,D熱狗衛星page竟然可以講到郁手打人既MK仔係受害者,餐廳經理係施害者,抵打。仲話個餐廳經理剝奪個MK仔唔帶口罩既自由,佢無權去剝奪人哋唔帶口罩既自由,所以抵俾人打
你地錯哂,普遍老野都係信外人多過自己人

覺得自己人會呃佢地害佢地,外人一定對佢地好

最簡單,佢買樣野,你話點點唔好佢唔會信,但係sale講兩句佢就會買

人地外人都會出聲,仲唔係真心?
痴哂線,唔係真係信國師唔戴口罩下話

btw, 點解你啲reply成日都要自己quote一次
哈哈,你咁講又係

平時佢哋都係俾啲街外人水鳩佢哋多

當然都有自己連同街外人水鳩佢哋
因為打錯咗字
強逼症要改返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞