[讓4大戰]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [895]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想講大部分叫人熱狗嘅黃絲都唔知點解2016熱狗做過咩但就係咁叫人熱狗
熱狗屌人態度係差嘅 令人唔想深入了解落去
但苦口良藥 大是大非面前 點都唔好走去食糖衣毒藥
成日話熱狗係鬼
係咪即係割雨革, 魚革班手足
熱青城啲present真係好差
有時講啲內容明明啱都聽唔入耳
國屍簡直就係代表
熱狗嗰種以為看透世事態度頂唔順,做人無PR咪食哂屎囉

點解gphone雨革到而家個反差咁大,咪就係佢做完野又識PR
熱狗有原則 笑死
搵錢咪佢哋原則

不過眾志班人PR都唔係好
Silva
熱普城
送般茅一程,耶子贏到屈福特就護級
我就完全唔同意
對我而言 泛民最大作用係吸淺黃
最起碼我四大長老同呀婆都撐泛民先
對佢地黎講 如果要接受熱狗既一套 簡直係冇可能 只會變返港豬
要知道 好多人真係唔會經常睇政治新聞
問佢黃藍都識揀 要係黃入面再細分 最多分埋泛民/本土/熱狗
然後再3揀1時 最難接受就係熱狗
主因係經常引戰,又行極端路線
要講實績 泛民最起碼識包裝
而初選立場姐姐已經證明PR先會政治關鍵
熱狗 係有做野 但做完少少就衝出黎認威
比人感覺就係佢地只係為自己出名既做
而的確上 香港人今日既政治醒覺 其實真係唔關佢地事
最多只係某啲point同佢地一開始提過既相同
然後佢地就衝出黎話當年揀佢未好囉咁
實在令人非常噁心
好似係仇買熱狗攞去人地書檔
Anthony Martial Runs In Behind Opposition Defence per 90:

4.70 — 2019/20 Solskjær
3.39 — 2018/19 Solskjær
3.33 — 2017/18 Mourinho
2.84 — 2018/19 Mourinho
2.53 — 2016/17 Mourinho
多跑動既馬仔終於出黎
費蘭甸奴終於有得踢番防中
仇狗好似唔係係正佢地書檔
但狗達應該知道佢開Live食熱狗
拉咗班人兇仇狗
奧達文迪都係鳩出腳
咁都彈番出黎
企係書檔前面 隔少少距離
呢啲咪唔識PR囉,大方啲行埋去一齊食,贏哂掌聲啦
熱狗就收收皮啦
串過馬撚 又鍾意認屎認屁
蘇蘭基為左入今季第三球背住龍門偷波射
耶穌咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞