CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(13)

991 回覆
1 Like 2 Dislike
會唔會郵差派唔切丫拿

信箱都廢事check 一陣比假希望自己仲灰
利申男女女

不能同意更多
已經夠晒酸架喇,唔想又特登去樓下收酸素
預先接受Reject呢個事實仲好

男女女房只能葡萄
岩岩check mailbox

呢封野我都有

你唔洗再叫春喇

你唔洗再叫春喇

係咪都係aco?
有無3月 interview 今水收到offer

呢封野我都有

恭喜巴打,一齊rd嗎?

sorry我自膠
你呢封野唔係BL成績咩

呢封野我都有

恭喜巴打,一齊rd嗎?

sorry我自膠
你呢封野唔係BL成績咩

Offer唔係啡色架咩

呢封野我都有

恭喜巴打,一齊rd嗎?

sorry我自膠
你呢封野唔係BL成績咩

Rd letter 呀

你冇睇到佢果句 you have been appointed as

呢封野我都有

恭喜巴打,一齊rd嗎?

sorry我自膠
你呢封野唔係BL成績咩

Rd letter 呀

你冇睇到佢果句 you have been appointed as

好細心,抵你有offer既。

我CA 咋
希望遲下有機會考到高級啲
下星期一正式開波
一早安排好邊個in邊間房 係要防止考官in中識既考生 所以要一早申報好同安排好
利申 做過某處公務員招聘組
一早安排好邊個in邊間房 係要防止考官in中識既考生 所以要一早申報好同安排好

但係會唔會按考生既CV 決定比邊間房嫁

其實本來咁樣係好正常嘅做法
只不過依家個問題係每間房派offer個比例好懸殊
一D房就一日到黑都有人報喜,一D房完全冇聲氣
唔通入前者間房就全部都係精英,後者間房全部都係垃圾?
好難唔令人質疑個結果係喺CV嗰part已經內定

絕望真相
唉信箱乜都冇
疊埋心水等六月
繼續推到男女女房被皇天擊殺
好多豬頭骨位既前輩等緊調走, 新入職既要有定心理準備
繼續推到男女女房被皇天擊殺

男女女係公廁
特別最右個個

我諗後者負責殺人,特別殺精英
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞