CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(13)

991 回覆
1 Like 2 Dislike
去信投訴男女女房搞D屎比佢地都好,最多以後唔考政府工
去信投訴男女女房搞D屎比佢地都好,最多以後唔考政府工

今日經過上環特別行過去睇下,之前位巴打話無限廣場天橋過去係幾好
1月中in光頭佬房
尋日得閒睇信箱發現華田
信上面日期係4月13
本身係ugrad黎
我有個fd入房無扣門+未叫就坐底,竟然都有offer

有人幫你開門個喎有扣門環節既咩

個陣我都唔駛扣門,係個考官幫你開

我光頭佬係要自己開

光頭佬企隔離睇住你敲門

大獲我無敲門

值得一提既係光頭佬比左我一種好安心同唔會拘謹既感覺
但自問in得麻麻。。唔敢有期望
懷疑男女女in完直接將我地送去碎紙機
一下推左上路
自問都見得不差,公平咩?

你張分紙fax咗去呢到
1月中in光頭佬房
尋日得閒睇信箱發現華田
信上面日期係4月13
本身係ugrad黎

我信日期都係13/4,你交form deadline係咪27/4
有冇人知單併ca既interview到底派到去st幾多號?

我光頭佬係要自己開

光頭佬企隔離睇住你敲門

大獲我無敲門

光頭佬房最緊要有ugrad
無ugrad你in到曉飛都無用
1月中in光頭佬房
尋日得閒睇信箱發現華田
信上面日期係4月13
本身係ugrad黎

我信日期都係13/4,你交form deadline係咪27/4

係啊 諗住寄番信比佢
有無ching收到offer呀今日
1月中in光頭佬房
尋日得閒睇信箱發現華田
信上面日期係4月13
本身係ugrad黎

係啊 諗住寄番信比佢

今日都收到offer了
有無ching收到offer呀今日

香討有人話有
乜春子巴打
想問GGO係咪打比你講training時間,之後再收rd信confirm?

我光頭佬係要自己開

光頭佬企隔離睇住你敲門

大獲我無敲門

我覺得唔關事 光頭佬幫我敲門 同關門 最後都有中游offer
呢幾個月真係唔覺暗瘡eo有派offer
反而最早期先有 好似係

正解…

我光頭佬係要自己開

光頭佬企隔離睇住你敲門

大獲我無敲門

我有ugrad都唔請
好垃圾

我光頭佬係要自己開

光頭佬企隔離睇住你敲門

大獲我無敲門

我有ugrad都唔請
好垃圾

我ive仔 等死
有冇人開ACO PANEL A 苦主group

幫推
屌那星間仆街戲子房,人人得以誅之
你地咁講 其實無ugrad入光頭房重慘啦
男女女雖然存活率低 但起碼都有生還者
但無ugrad入光頭房有offer既或然卵係零

幫推
屌那星間仆街戲子房,人人得以誅之

https://t.me/joinchat/AAAAAAv0IoKZtggf6f2xCw
開ed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞