CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(13)

991 回覆
1 Like 2 Dislike

in 完兩日,已經成日係度諗自己做乜答得唔好,唉快啲放榜,了我心事啦!

我明你啊

你幾時in 架?

我做緊pt 渣,又想懶多兩個月等埋大榜先搵工,唉,個人好懶呀

做緊pt都好過係屋企發霉

春子你無做緊野?

我要交租,所以惟有出黎做住pt 賺下錢

in 完兩日,已經成日係度諗自己做乜答得唔好,唉快啲放榜,了我心事啦!

我明你啊

你幾時in 架?

我做緊pt 渣,又想懶多兩個月等埋大榜先搵工,唉,個人好懶呀

我4月初 返緊工~ 但都預左8月辭

份工好差?

合約工 所以唔想做 驚隨時比人炒
ca 岩岩都收埋do 22/3 in男女女房
利伸已有翻兜aco offer

岩岩收到email 定信?

email
剛剛收到ca offer
3月27in

恭喜啊

email

恭喜啊
岩岩收到CA offer email 28/3 interview
係咪先接左再等ACO final round?
13/4 in CA收到offer了

不過始終希望做ACO
屌你老母男女女
21號in,後過我都收到
今次玩完了
小弟剛剛收到ca offer
多謝咁多位巴打絲打嘅祝福
希望大家都有offer

利申:男女女,未grad

睇黎大家都係同一時間收
收到ca offer啦!! 21/3 interview的
各位收到offer嘅諗住報幾時開工?
各位收到offer嘅諗住報幾時開工?

我應該報六月頭
btw 我係女男女房的,因為我見好少人講女男女
岩岩上去補文文件,清一色女見工,好似去左女兒國咁
唉,有無姦房生還者啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞