CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(13)

991 回覆
1 Like 2 Dislike

同問
我仲要1月買左9月機票

我仲癲,買左10月。。。

原來唔係得我一個

拎唔到no pay leave 就pk la

唔通要我朋友一個去

可以 ,申請一個月延期入職
自己打電話去,要有機票證明

感謝!!有得去旅行喇
好內無上黎 而家咩情況

Y巴 aco 同入境有冇聲氣?

究竟大家講緊既男女女死亡room 係 aco 定 ca?

我aco係女女男 ca 係男女女

係咪死晒
繼續屌男女女老母
繼續屌男女女老母

繼續屌

係咪死晒

help 仲抱有一絲希望中

係咪死晒

CA就唔知啦

不過ACO個派offer情況可以話用一個小學生推理黎解釋:
最少DO = 男女女
最少翻兜 = 男女女
咁,最少Waiting / 最多Reject = ??? (唔洗講明啦掛)
又有新女aco report duty啦
8/5/2017
唔知係咪絲打呢

我想問個return acceptance form既 fax number係咪apointment letter右上角果個?
8/5/2017
唔知係咪絲打呢

我都想有女女做同事

中年師奶
8/5/2017
唔知係咪絲打呢

我都想有女女做同事

中年師奶

暗瘡肥婆中年師奶
男女女房
冇乜期望

aco?

Waiting都唔知有冇

係咪死晒

CA就唔知啦

不過ACO個派offer情況可以話用一個小學生推理黎解釋:
最少DO = 男女女
最少翻兜 = 男女女
咁,最少Waiting / 最多Reject = ??? (唔洗講明啦掛)

謝謝 咁我aco死心
我想問下通常interview係咪會每日keep住出?
因為我爬文見到有單拼aco 27/2 st 跟住五月中interview 個回post日期係琴日

我都係單拼aco 但就28/2 st
我想問係咪黎緊呢一兩日理論上就會收到interview?
如果冇既話係咪可以死心?
因為我爬文見到有單拼aco 27/2 st 跟住五月中interview 個回post日期係琴日

下個月頭都仲有機會嘅

下個月頭都仲有機會嘅

出左個post冇耐就收到email
好感動

下個月頭都仲有機會嘅

出左個post冇耐就收到email
好感動

interview email?

係呀 而家煩緊點樣準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞