CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(13)

991 回覆
1 Like 2 Dislike
你地咁講 其實無ugrad入光頭房重慘啦
男女女雖然存活率低 但起碼都有生還者
但無ugrad入光頭房有offer既或然卵係零

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先
正所謂一不離二,二不離三
我敢呢度肯定到6月一定又係一大班嬲房人有waiting

冇可能會忽然仁慈到成班男女女人可以收晒大部份waiting

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先

或者咁講
嬲房考100分>姦房考150分>男女女房考200分
乜春子巴打
想問GGO係咪打比你講training時間,之後再收rd信confirm?

唔會打俾你。
一開始收rd email,過幾日再收埋rd letter。

唔該哂
乜春子巴打
想問GGO係咪打比你講training時間,之後再收rd信confirm?

唔會打俾你。

唔該哂

仲以為等電話 不過岩岩睇完未有email

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先

或者咁講

嬲房唔係光頭佬房 醒未
是咪有tg for 收左offer既打絲
求tg
是咪有tg for 收左offer既巴絲
求tg
男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌
乜春子巴打

唔會打俾你。

幾時rd

15/5 rd

同一日
乜春子巴打

唔會打俾你。

幾時rd

15/5 rd

同一日

係咪得一個地方上training?
到時唔好點我相

未收到信, email又無寫邊度train

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先

或者咁講

嬲房唔係光頭佬房 醒未

大家都係有光頭,洗咩分得咁細

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先

或者咁講

嬲房唔係光頭佬房 醒未

大家都係有光頭,洗咩分得咁細

我果間嬲房無光頭呀,
左右兩位都濃密

會唔會轉左人?
我3月尾in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞