CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(13)

991 回覆
1 Like 2 Dislike

有無姦房生還者

有,岩岩收到aco柯華田

巴打幾時IN?

12月20
耐到唔記得

睇黎今水似係返兜之前表現較好GE一堆
有無話因為後補資料所以先DELAY 左?

文件上係13號,我今日先收到
今日收到offer嘅返兜個day chop係咪多數都係18號
祝大家早日收offer
利:係地獄部門做緊

何謂地獄部門

同問,好想知
有冇人支持皇天擊殺男女女房果三條友?
光頭佬唔俾offer我

其實應該係陳志雲
中間個個話事
報喜 25/1in 光頭佬房 收到offer
報喜 25/1in 光頭佬房 收到offer

又係光頭佬
又要返去接受多次自己係垃圾
如果真係咁多垃圾一車車入男女女房無offer我認輸,但係如果証明到係男女女房係專登唔派offer/派offer量遠少過其他房,對咁唔好運入男女女房既人唔公平,有無得搞大佢
如果真係咁多垃圾一車車入男女女房無offer我認輸,但係如果証明到係男女女房係專登唔派offer/派offer量遠少過其他房,對咁唔好運入男女女房既人唔公平,有無得搞大佢

可以點搞大,最重要要點證明佢特登唔派

可以點搞大,最重要要點證明佢特登唔派

應該無得嘈,主因係我地證實唔到個確實派OFFER 數字
而且我地知道邊間房派OFFER 多都係源於網上
到時就會有個問題出黎,網上資料可信嗎
分享下 我in個時 連陳志雲主席叫我唔好緊張 時事同處境都算容易,有幫助攻
in左15分鐘
分享下 我in個時 連陳志雲主席叫我唔好緊張 時事同處境都算容易,有幫助攻
in左15分鐘

巴打求問收到offer 未?
呢到個個講嘅男女女 都係aco?
冇人講ca?

CA今日面試
第一次係M樓見 , 上次見係9F
感覺好過係9F密室 , 可能有窗口 , 感覺開通D
in左15分鐘

今日收左 我25/1in光頭佬房 一度以為會被reject
in左15分鐘

恭喜巴打 同你情況差唔多希望有
in左15分鐘

巴打ugrad?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞