CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(13)

991 回覆
1 Like 2 Dislike
乜春子巴打
想問GGO係咪打比你講training時間,之後再收rd信confirm?

唔會打俾你。
一開始收rd email,過幾日再收埋rd letter。

幾時rd

15/5 rd

同一日

係咪得一個地方上training?
到時唔好點我相

未收到信, email又無寫邊度train

email有寫。你睇清楚d.

你意思係同briefing同一個地方train?
你地咁講 其實無ugrad入光頭房重慘啦
男女女雖然存活率低 但起碼都有生還者
但無ugrad入光頭房有offer既或然卵係零

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先
正所謂一不離二,二不離三
我敢呢度肯定到6月一定又係一大班嬲房人有waiting

冇可能會忽然仁慈到成班男女女人可以收晒大部份waiting

或者咁講
嬲房考100分>姦房考150分>男女女房考200分

嬲房唔係光頭佬房 醒未

大家都係有光頭,洗咩分得咁細

我果間嬲房無光頭呀,
左右兩位都濃密

會唔會轉左人?
我3月尾in

三月尾嬲房右手邊個位男士真係髮量唔多
乜春子巴打
想問GGO係咪打比你講training時間,之後再收rd信confirm?

唔會打俾你。
一開始收rd email,過幾日再收埋rd letter。

幾時rd

15/5 rd

同一日

係咪得一個地方上training?
到時唔好點我相

未收到信, email又無寫邊度train

email有寫。你睇清楚d.

你意思係同briefing同一個地方train?

粗體字咪就係我地briefing & training既地方lor。
我理解錯?

應該你o岩,上一個post張相係公務員培訓處影,我仲以為會唔同地方

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先

或者咁講

嬲房唔係光頭佬房 醒未

睇你幾時in
我12月嬲房仲係光頭佬
遲in就唔知

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先

或者咁講

嬲房唔係光頭佬房 醒未

睇你幾時in
我12月嬲房仲係光頭佬
遲in就唔知

你間房係對資料間房入面定出面
2月9號
嬲房
今日收到offer 封信4月13號寄

仲以為咁耐已經無份

想問assume duty day係咪自己填一個日期就得?
2月9號 in
嬲房

仲以為咁耐已經無份

原來rd唔一定有email…睇埋雜件垃圾筒都無
但我岩岩返屋企睇信箱有信 22/5 training
仲諗住可以hea多陣 早知填5 weeks notice
2月9號 in
嬲房

仲以為咁耐已經無份

係啊 填完fax寄埋就可以等rd email/信
不過如果遲過佢寫個日子就要交埋證明

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先

或者咁講

嬲房唔係光頭佬房 醒未

睇你幾時in
我12月嬲房仲係光頭佬
遲in就唔知

我2月頭in嬲房無光頭佬
右邊個男人同中間陳志雲個樣有啲似不過老d
無offer

放心
按照呢幾個月嘅經歷
由派DO到派返兜,
嬲房都係繼續領先

或者咁講

嬲房唔係光頭佬房 醒未

睇你幾時in
我12月嬲房仲係光頭佬
遲in就唔知

我2月頭in嬲房無光頭佬
右邊個男人同中間陳志雲個樣有啲似不過老d
無offer

ugrad?
男女女幾時仆街死
25號早上去九樓in ca
有無巴絲知道係乜房
男女女幾時仆街死

一日未出reject一日都未完場呀ching

就算放晒落waiting都係衰格
都係要咀咒下
好亂呀究竟邊間先係真光頭佬房 In光頭佬房有offer既巴絲可唔可以講下另外個eo同co有咩特徵
好亂呀究竟邊間先係真光頭佬房 In光頭佬房有offer既巴絲可唔可以講下另外個eo同co有咩特徵

女男男。
女慈祥樣;男似陳志雲;男光頭佬

我係咁

女男男。

我係咁

Same

女男男。

我係咁

Same

絲打收offer 未

女男男。

我係咁

Same

絲打收offer 未

翻兜都冇

女男男。

我係咁

Same

絲打收offer 未

翻兜都冇

你地有冇u grad先

女男男。

我係咁

Same

絲打收offer 未

翻兜都冇

你地有冇u grad先

我有 但非本港
男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌男女女仆街啦男女女比狗屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞