CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(13)

991 回覆
1 Like 2 Dislike
我有個fd入房無扣門+未叫就坐底,竟然都有offer

有人幫你開門個喎有扣門環節既咩

個陣我都唔駛扣門,係個考官幫你開

我光頭佬係要自己開

光頭佬企隔離睇住你敲門

我都係光頭佬房
但出黎接我同送我出去都係個女考官,我仲記得人口

我光頭佬係要自己開

光頭佬企隔離睇住你敲門

我都係光頭佬房
但出黎接我同送我出去都係個女考官,我仲記得個陣入去前叫我唔好緊張,同埋佢幫我扣門
男女女比狗屌

屌撚晒佢地老母
想問巴打工作證明淨係帶今個月糧單去得唔得?或者公司派比我地報強姦金封野得唔得?
想問巴打工作證明淨係帶今個月糧單去得唔得?或者公司派比我地報強姦金封野得唔得?

好似話帶份合約去

要帶合約,合約要寫明你間公司名同職位名

咁我諗要叫公司補返比我,我份野一早扔左

利申:腦細都知我考緊
男女女比狗屌

屌撚晒佢地老母

93分blt 自問表現中規中舉 well prepare
結果no offer 連中遊份子都稱唔上
利申:男女女

好撚驚入到男女女房

咁我諗要叫公司補返比我,我份野一早扔左

利申:腦細都知我考緊

叫老細拿拿聲開張工作證明比你啦
打番詳細d先
7/2 in aco 單拼 男女男房 基本法隔離
準備ugrad

時事問左兩題
第一題我get錯左佢問乜
佢已經三次話我答錯方向
叫我聽清楚題目
都係答錯
可能就係因為咁問多一題

第二題就簡單少少
有冇巴打返九龍塘
有無D有OFFER既係問你平時有咩興趣?
係咪多數唔洗做自我介紹?
一黎就開波問野?

我光頭佬係要自己開

光頭佬企隔離睇住你敲門

我都係光頭佬房
但出黎接我同送我出去都係個女考官,我仲記得人口

姦房個女考官仲提我出口係邊,怕我行錯路。

咁好
懷疑男女女in完直接將我地送去碎紙機
一下推左上路
自問都見得不差,公平咩?
係咪多數唔洗做自我介紹?
一黎就開波問野?

會問下上一份工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞