CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(13)

991 回覆
1 Like 2 Dislike

光頭佬房=女男男。
女慈祥樣;男似陳志雲;男光頭佬

Same

我光頭佬房係係男男女
女人坐最右問時事

我8大ugrad都係無

同房前日收到offer
個女考官真心nice

同意 幫左我幾次 包括總結我講既野 同俾機會我解釋

係!而且陳志雲都係!職責到我講少左少少野,之後陳志雲好nice 咁笑住話:記得仲有xxxxxx喎

希望有offer

唉 佢有幫我總結
又有笑我講錯野
都係無offer

笑騎騎 放毒蛇
好緊張,明日interview la,希望順順利利呀
男女女房繼續春 點解我人生可以咁黑
男女女房繼續春 點解我人生可以咁黑

仲要好似話換左人 到時就大派offer黎掩飾返 我地就被人遺棄

唉,可能前面派10個offer,後面換人派100個
其實呢度係咪所有人已經in哂?好似冇乜人提

ps5月中in 趕到放榜個月,狂追post中

下星期in

下星期in

巴打準備成點? 我追左幾個post寫左好多題參考,仲未開始練

下星期in

巴打準備成點? 我追左幾個post寫左好多題參考,仲未開始練

無乜準備因為唔知應該點準備,都係溫下雞本法咁咋
未in嘅,到時見到抽中男女女,
其實可以直接走
其實可以直接走

你講真架
想問下9點in ca最遲幾點會走到
我今次真係all in哂aco,
臨面試前直頭裸辭埋份西工。

咁霸氣
其實可以直接走

你講真架

男女女in 100個都未必收1個
其實可以直接走

你講真架

好似男女女已經轉左人
其實可以直接走

你講真架

男女女in 100個都未必收1個

即是入到房同佢講:我走先
其實可以直接走

你講真架

好似男女女已經轉左人

轉人九成係要追do數啦
等左咁耐都未有ca interview通知
明明aco in之前已經有email話黎緊通知我ca interivew
係咪一般要隔一兩個月先有消息?

俾你參考, 早2日收到 ca interview 邀請。
12月6 st
2月27 in aco
3月1 收 ca st pass email
5月11 in ca
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞