澳洲留學生討論區(7)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇人黎緊la trobe或者Wollongong讀it?
諗緊讀邊間, Wollongong it聽聞幾好但la trobe有3成獎學金
一齊交流下
https://t.me/Ec13579
想問下有冇人拎過melb uni 獎學金?我apply個master有個獎學金,但我個offer係conditon offer如果fulfill到個condition仲有冇機會拎到其他獎學金定佢出左係咁多就咁多窮撚交唔起學費唔想去到澳洲打三份pt
我冇乜運去完crown三份pt變三個肥婆ptbf
我連新offer letter 都未收到
email佢話同一個bachelor既new offer letter 全部都未send out...
好佩服你打算打3份pt 但有working limit都做到咁多咩
本身香港有份online做既on9 freelance,黎到再搵份白工唔夠再加多份黑工不過澳洲封左關都黎唔到
Wollongong 都有30% scholarship
Wollongong比得1成我反而墨大有每年1萬,唔洗諗直接accept左melb uni offer
我冇報melb u,報左RMIT/ANU但咩都冇#haha#do
因為我香港係ou pt degree,仲要係文科完全冇諗過mel u會收,Wollongong都要我讀個graduate certificate先反而佢一野就收左我
有無人讀UQ?
一齊交流下
唔開關external mode
有冇人報master of social work
有冇邊間比較好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞