有冇INTP撚一齊圍下爐(2)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
其實我講得唔係intp唔想講野
係因為覺得人地理解唔到佢所以講黎都哂氣

依到個個都intp思想接近 慳返唔小功夫
其實我覺得唔係intp唔想講野
係因為覺得人地理解唔到佢所以講黎都哂氣

依到個個都intp思想接近 慳返唔小功夫
現實生活中 身邊有冇intp係一回事 相唔相認到又係另一回事
cant agree more
就溝我其實唔難—— 愛因斯坦(INTP)
諗起讀u果時做group project要debate
原本係個istj既女仔lead住
最後個晚係到傾應該strengthen邊part
原本個prof consult果時已經講到明話seeing you guys attacking the assumption of the other team would be interesting
佢話要諗定多d counter argument
我話不如諗下點chok散人地個assumption仲好啦 無assumption自動ko
counter argument一百幾十個邊prep到咁多
然後2個互爆左成晚 我d frd係到食花生
最尾唔夠我講嬲豬話聽日你地present哂佢我唔講野啦
咁好啦屌我做埋你果份啦屌

最後A撚埋
sor for 1999
認同
睇完大家講野我又覺得自己幾 INTP
但做test 又INFP T
算唔算一半半
利申 好少做呢啲test
Intp真係好串,成日心入面當人戇鳩
未講野前互相當大家戇鳩
交流之後當大家自閉
你f幾多%
唔show出來已經好比面仲想點
有畫面
又唔係既,我又冇諗人戇鳩咁直接
但係個心入面反白眼囉
信就有
公司
隔離 TEAM 有個廢人
乜都唔識 擺款 要面
講又唔聽
又迫你做佢嗰套
依家叫佢 EMAIL 出 order
有鑊篤返俾佢算
好彩唔係直屬上司
然後大家都好多嘢講
INTP點溝女
我鍾意你,你就媾到我
擺喺心入面都串
溝intp絕對唔難 前題係要佢鐘意你
大前題係千奇一定唔可以做on9野
八卦想問大家細個有冇信過星座
如果信過
你係咩座?
認真地聽人講,正正經經唔好亂flirt已經贏一半
靚仔更好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞