有冇INTP撚一齊圍下爐(2)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我會拎黎整耳環or影相
走左去買部單反影
又入左攝影坑
我買咗部無反之後冇用過
買咗相機之後熱情消退
點解?唔知影乜?
初頭覺得影相好正好靚
之後覺得麻煩到死又冇人教就掉低佢算
YouTube 啦好多教學
不過最緊要揾到想影咩
我之前都冇玩過一排
但後尾鍾意玩figure同整手工
就成日幫佢地影靚相
麻煩,睇咗講iso之類基本野就懶得學
連ig都唔睇既我都唔知痴邊條筋會想去學影相...
之後發覺用手機影仲好過我用相機
我都係
有借過朋友部靚相機玩,之後發現手殘加無耐性,影唔到靚相
用電話影人地仲影得好過我
中定英有心血來潮想睇下文學,但真係好難,睇一兩本就收皮
估唔到呢度有人開INTP post, 本人係INTP傾向性好高的人,第一次睇到有人講INTP的人係懶,我覺得咁講唔係咁啱,其實所謂懶只係唔想做d明知無用or成效唔高的行為,相返如果明知一樣野係做左有效其實INTP的人係會盡好去implement
做deadline fighter係因為效率會高啲
由細到大都唔明點解要摺被
朝早摺完夜晚又訓番落去嫁啦
可能FT差唔多
同啲熟嘅人或者可能好啲
但一同啲陌生人講嘢又唔識睇氣氛做人
應該話唔識點應人或者唔知佢想聽乜
睇INTP memes好中
我玩緊bjd同ob11 心血來潮買埋書要整衫俾佢地 度完最基本嘅size已經收咗我皮 過咗三年一件衫都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞