AMD討論POST (50) 睇#1&有時間幫手填資料

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
其實OEM出果D廠機都用緊 只係DIY市場未成氣候
如果要轉 到時又要換隻牛 我隻牛買咗唔係好耐炸
至少2到3年時間做推廣
我預隻牛可以用 8 9年 我對上一隻都係用咁耐都未壞
pbo off都係咁
用msi板開silent mode就無事了 降到2.2 打機先set番game mode 可以做到閒置40度
香港係咪冇5600XT 短卡?
用緊SG05 想買張Powercolor 5600XT ITX
美亞賣300美金.
香港冇入
你直接因定頻率算
連登有活動台
有咩event 應該放係果個位
而唔係霸佔熱門

我重申多次
熱門理應顯示連登入面有咩post 係多人討論
而唔係so call 抗爭活動台
應唔應該得新卡
4.3 @ 1.2V 算唔算靚?
比起Core performance boost R20又快左,p95 又涼左
你指等新卡?

當然應該,不論A/N都預計9/10月就會各自發佈佢哋嘅新一代高階卡

等多三個月嘅事,除非好急或者唔係買高階卡,如果唔係好值得等埋佢
用緊960 我而家買住張rx 580撚下
二手Rx580 有單有盒 800 抵唔抵屌 保到出年
最勁itx
Updated : Amazon己有訂價
想買4800 好似好平咁
MSI B550I因零件佈置問題而採用非標準強化背板,可能影響使用其他第三方散熱器
https://www.reddit.com/r/sffpc/comments/hqzhkz/psa_msi_b550i_uses_a_nonstandard_backplate_which/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
PN50 呢個設計散唔散到熱架? 仲要係8c16t
PN50 係咪姐係連埋粒U 同ax200 既deskmini a300?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞