[金鐘救港漫!]龍虎門暨港漫討論區 03

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
阿修羅內容黃到仆街
所以大陸版d對白改到飛起
第一集家姐講阿修羅拒絕接受命運堆全部cut曬
下期標題: 我殺盡滿天神佛
我族人唯一的心願——

就是要你流血!
袁生 自稱做過牛佬助理

https://lihkg.com/thread/2091691/page/1
一睇個演員陣容............
香港票房(實數)過一百萬當贏..............
應該係放係大陸網播下, 呢D 首映做下宣傳
係喎...........香港好似冇戲院上........
眼鏡果個係咪邵仲衡 我淨係認得佢, 當然還有肥老師
大佬孝邵仲衡本身係黃底,套戲就算放上大陸播,班內地友一樣會杯葛,唔睇好。

港漫潮流興回歸同出新出書,希望肥良重新振作都出下新書,便他媽的令我這種粉絲獲得閱讀的高潮矣。
那便要肥良他媽的破產才可以
只要小金魚家破人亡便可以激發其他媽的磁埸轉動一百萬匹自毀境界矣,便他媽的給我重新成為絕世強者吧!!!
佢再出書頭幾頁只會畫班小丑遊行示威攪亂社會,跟著極權者出嚟轟碎佢地
無可能係轟碎,被轟碎是他媽的給予強者最有尊嚴的死法,月巴應該會畫坦克碌人,小金魚最崇拜老鄧

諗住比多幾期機會龍虎543,
不過我真係覺得好悶, 咁撚樣又玩一期昆蟲,
再喺咁落去就最多買到第十期 .....
你當睇緊電影<奪寶奇兵>,成個觀感就會fit 哂
強者碎片 返工悶悶地,
上黎睇呢個 post 真係笑撚死
咁我不如開番隻奪寶奇兵睇算
反而新新龍真係掂喎,
有番 d 期待星期四出書嘅感覺
如果姦興唔失控都應該會買落去,
王小龍好似自練成九陰之後都冇噤多戲份,
小貓成期唔出都冇咩所謂
希望唔好又推返慾兒出黎玩金童玉女
千祈唔好,慾兒一出 d 劇情真係好撚悶
仲玩金童玉女,屌那媽
我相信肥良到依家仍然係咁愛國
一撚定係.
佢果本中華英雄都係狂屌internet 攪死自己
本543 質素咁撚差都可以捱到,
以肥良既橋出新作,反應點都唔會差過543掛
利迷台長
但又賺到人仔先堅
希望和仔唔好賣去神紀比支那
唔想睇到出強國版第三部
所以買書支持 唔好上網睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞