[金鐘救港漫!]龍虎門暨港漫討論區 03

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
重寫笑傲星河
海洋瘋狂嗰陣覺得肥老師便好霸氣
一本有齊咁多主筆 故事又有質素
睇落便舒服 但真係好很可惜,便他媽的好可惜呀!!!
大家比較想追問天父子條線同謎底
但第二輯超霸條線又唔吸引,太平又咁少出場

獵犬終須山上喪 將軍難免陣中亡
真係咁正?
邊度有得睇返,當年肥良啲對白便令我覺得他媽的好煩厭,
所以經過報攤見到便同自己講不如他媽的慳返廿皮
原來miss 左好野,我真係他媽的好撚蠢
唔好撚玩啦
本海洋瘋狂你只能話「比機會同業/ 新人」個宗旨係好,但質素太過參差,難登大雅之堂
肥良自己個邪狼惡獸改篇三隻小豬,不了
得疤面戰盔同死角可以
果時同袁家寶分開左未,真係諗唔明果時點解咁睇重佢,
套套佢經手嘅啲故事又老土,角色設定又老土,成日一跌書就劇情鳩黎(e.g.超級無敵我愛你)
剩係睇疤面都值。
如果玉記要摺543再出新書
真係要諗諗點明快返個節奏
今期543仍然好慢又多格又多字

個主編出問題??
真係差好遠
乜文化都係啦
北斗之拳又咪MIX中國功夫、李小龍同Mad Max
都係嗰句,如果個背景設定喺古代,d橋段嘅觀感望落會正常好多。

老老實實今期d打鬥場面係幾好,但去橋真係太慢,到第8期先有咁嘅質素睇下,好多人都棄左書
主編咪黃玉郎 543係佢親自起 彬花做修稿
自古以來皇上御駕親征得都多數係仆街
掛名啫屌
你估真係佢主編咩
543真係佢...
咁證明真係廢
皇朝君臨我嬲到而家
真係差啲撕書
唔可以話廢,呢啲野七八十年代仲可以,不過時代進步咗啦,大帝仲未明白自己已經被時代巨輪淘汰咗!
咁撚好既橋都可以玩爛 真係ON99
咁依本擺到明救火用,用黎頂龍虎門
到今日都未知肯買書既人要咩,已經可以用廢黎形容

以前唔掂,會搵黃易既故事,
問天同天子都畀佢玩爛過,
情況真係唔樂觀
唔係玩爛,係根本腰斬,鍾英偉響有限期數完到嗰故事算係咁!
黃易仲有本日月當空,大帝做乜唔諗吓改篇?
日月當空本身就唔好睇同埋都要搵佢啲遺屬傾版權
就算搵到,日月當空根本未完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞