沈陣營第三百五十四期 - 聽大師一言,注定跌錢,往後停水斷電,唯有說句撞老千

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
鬧公民袋都唔得?
果班所謂律屍做過啲乜?
不如你講下佢地應該做啲乜?
唔係唔鬧得,而係話依個係政治,咪 vote them out,我之後嘅回應都係講解返站在律師角度點解佢哋會咁諗咁講

以政治角度去講,佢哋如果依一刻繼續堅持今日嘅香港有法治,當然要話佢哋 on9,但如果你話佢哋以前冇同公眾講乜嘢係法治、冇捍衛法治價值,就講唔通
佢哋作為所謂專業人士
係咪應該同普羅大眾解釋下乜係法治?
定佢哋覺得香港人越蠢越好
呃鳩佢哋有法治
啲律屍先有飯開?
應該都無人信有法治
戴妖都醒覺啦
唔覺佢哋有解釋過
最起碼應該踢爆正苦謊言
諾基亞尋求阻止聯想電腦進入美國
07月03日(五) 05:39
外媒報道,諾基亞在美國國際貿易委員會指控聯想專利侵權,並試圖阻止聯想生產的手提電腦、平板電腦和桌面電腦進入美國市場。
諾基亞指,聯想的ThinkPad、IdeaPad和Flex系列電腦侵犯了與H.264影片壓縮行業標準有關的5項專利。
諾基亞表示,曾提出以公平合理的條件授出專利許可,但是聯想「拒絕與諾基亞進行有意義的合作」,而「只是採取拖延策略」。諾基亞並稱,曾提出將相關問題交付仲裁,而聯想給出過一個報價,但是比其他公司支付的要低20倍。
-----

師父992
鳩鳩易睇10年,唔洗驚
\|/
睇嚟好正

區區50000m3/s 濕濕碎喇,對三峽大壩一啲壓力都無,嚟多10倍都唔驚
咩都唔做冇問題既
坦承承認自己冇野好做,起人治面前法治只係笑話
咁就退下來俾其他人上,而唔係繼續虛假宣傳相信法治
\|/
咁每秒要放幾多水
不得了,中央日日為地方放水
正呀,中央政府又放水,股市鳩鳩鳩,国民有fuck 了
https://medium.com/@havencurrency/what-is-haven-xhv-updated-faqs-a86bed3148a2

呢個算係暫時最貼地加密貨幣
唔想搞離岸又想搬錢走可以留意下佢個原理
我自己諗法係公文黨係2020年頭先開始醒覺
仲要唔係全部人
不過拎佢出黎bin係於事無補
正如你唔會依家再拎番gphone 之前個X 黎bin咁
錯嘅 唔啱嘅 無視佢就自然會沉
對公文黨最大不滿係拎左資源無做野
當然亦可能因為我地無選擇,或者佢嘅target 選民唔係我地係愛和平嘅中產
英特爾暫停向中國服務器製造商供貨
https://lih.kg/2091796
站喺律師角度都唔同意佢地嘅離地睇法
而家係覺得有部份律師仲死講法治死撐法治
係咩 律師仔好似仲好堅持
仲有人話明佢堅持
我就唔明點解仲有人未覺醒啦
師父\|/
\|/
北水gogogo,水為財,三峽無限發電,中國一定發!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞