沈陣營第三百五十四期 - 聽大師一言,注定跌錢,往後停水斷電,唯有說句撞老千

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
飛機起飛就拉得!
美國國會將考慮跨黨派動議,給予下列港人優先難民資格:
- 於2020年6月30日是香港居民
- 只擁有中國公民身份

以及以下任何一項:
- 於支持示威的公民組織中有領導角色
- 有組織示威
- 在示威中任急救員
- 在示威中因採訪而受傷
- 為示威中被捕者提供法律支援
- 於2019年6月9日至2020年6月30日期間因參與示威被拘留/檢控/定罪。

美國國會將考慮跨黨派動議,給予下列港人優先難民資格
https://lih.kg/2087891
睇上面劃線嘅字,大部份人都得到2級資格,參加過和理非遊行證明到屬實就係
要被拘留過喎
有bno唔計
咁就好玩啦,以後出去遊行就嗌口號,「申請被捕,快啲拉我」
計,因為講緊 citizenship
cfu\|/
暫時就計到 30/6,唔知之後嗰啲點劃線
拎盡一分一毫
再用係外國(盡量)
應正苦呼籲, 香港經濟唔好, 出面有遊行, 又多病毒, 點出去濕平呀
都係當係屋企網購好, 淘寶當香港係另一個國家又唔包郵, 唔敢買呀, 唯有買外國貨
Amazon 冇咗免運費之後都買少咗
以後香港新o既街道可能都要改名迎合番支國
近平大道中
克強大道東
小平路
毛澤東道
岩啦幫班有錢佬換地名啦
睇下美國會唔會加快撤僑
啲條文唯我獨尊到
姐真係有死
每年講一次,冇證據證明太子站有死人
原來係早鳥計劃
係咪即係有bno 就歸英, 冇bno 就歸美
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
6 小時
As I watch the Pandemic spread its ugly face all across the world, including the tremendous damage it has done to the USA, I become more and more angry at China. People can see it, and I can feel it!

好嬲好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞