沈陣營第三百五十四期 - 聽大師一言,注定跌錢,往後停水斷電,唯有說句撞老千

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
focus係個語氣到有咩意思
唔係立場, 係意見不同就出聲屌鳩啦
仲要屌到一定同樣睇法WO
我都笑OVER MY DEADBODY架
佢有佢堅持囉, 係唔係一定要所有人同你一樣諗法?
咁我係咪應該句句屌你老母先? 屌完你老母就話focus喺屌你老母有乜意思

地盤打交就係咁嚟,網上冇得打啫,現實你話有冇關吖
熱狗之流就係人地錯佢永遠無錯
我就永遠屌鳩熱狗, 但我唔會妨礙人地繼續信熱狗
Tesla又癡左邊條線
OMDB真係大律師依家都認死狗啦
朱大律幾時先睇到現實?
18年睇到20年都係講咁上下鳩野
屌人老母唔會令你既論點正確,係咁正確,唔駛屌人老母
仲有,咪當我地戇鳩,擺撚到明係私怨,個個都睇到,私怨就你地出去自己出公海打交打飽佢。唔好攞公海嗰套抽水群毆冧人堆入黎沈門。要鬥人多,我睇我地都未必輸。係咪要黎呢套?
如果現實有人開口屌你老母,傻鳩,我基本上唔會再講,一係行咗去,一係開佢拖,呢啲唔係叫討論,呢啲叫撩交打,係咪咁話
小妹刀系
佢冇屌我老母唔通佢又論點正確咩
我屌左佢老母唔通又有講錯佢咩
俾面樓王唔撚嘈啦
我地輸到潛都係佢繼續守住沈門post嘅
而家物是人非大家又唔知大律師啲金句 咪算

好似黑警七呢啲一定狙到天腳底嘅
如果佢夠膽入沈門post
咁你認為佢睇唔到, 唔會屌完佢就睇到
呢度係人都知佢諗法, 佢重申好多次
走去屌佢有咩意思
下 唔好啦 入泥都係睇你同樓王多...
人哋錯佢永遠無錯禁似某国嘅
btw朱大律師俾人屌都唔係第一次啦
你地咁有心講經轉過頭咪又係講埋D鳩野
認真同佢傾呢D根本就浪費墨水
護住佢即係幫沈門製造多一條傻鳩

公正喎
你出街俾警察打鳩完咪試下打鳩返佢達義囉
記得唔好打多左呀
等間勞煩佢要打返你補數
唔係護唔護住,如果仲係標籤傻鳩,屌你老母呢類嘅,不如出去開個post自己討論,無謂叫其他人睇,呢個本嚟圍爐post,啱睇咪睇,唔啱睇咪上一頁,唔同意可以講,呢啲Cc台玩法就唔好喺喥玩,我都唔同意朱律喎,佢沉迷學術角度,喺我角度屬於書呆子類,但我唔會話佢傻鳩之類,再年紀大啲佢自己會諗通
focus係個語氣到有咩意思
俾面樓王唔撚嘈啦
我地輸到潛都係佢繼續守住沈門post嘅
而家物是人非大家又唔知大律師啲金句 咪算

好似黑警七呢啲一定狙到天腳底嘅
如果佢夠膽入沈門post

我就以前屌鳩過人, 真係無意義
行動最實際, 說服人就要用事實去證明
無止境屌人係空洞
冷靜D啦, 對將死的condom們生氣做乜?
不如專心學多D cfu的反面教材咪仲有益.
\|/
咁我而家屌你老母麻煩出番去,屌你老母咪阻住,我唔知你啱唔啱,但其他人冇興趣睇,屌你老母傻鳩你出去開個post引戰,咪撚煩住哂,屌你老母

咪撚focus喺屌你老母喥呀,傻鳩
咁又真係有個空洞先屌得落嘅,開窿好痛架
block佢啦,冇必要嘥時間打字
犀利, 咁都連接到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞