沈陣營第三百五十四期 - 聽大師一言,注定跌錢,往後停水斷電,唯有說句撞老千

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
家陣知道印度13.5億市場威力未? 鍾意玩封殺吖嘛? 咪等你嘆吓先講,WTO早就變成僵屍組織,支共自己都冇遵守

支那啲流氓黑幫學人講法律呢
China's 'belligerent wolf warrior diplomacy' threatening outbreak of nuclear WW3

https://www.express.co.uk/news/world/1303553/China-news-Xi-Jinping-world-war-3-ww3-nuclear-war-India-news-latest
笑死我嘅MEME

穆迪就係大棍打落去,完全唔同豆總怕痕又怕痛,美帝本來係利物蒲對支那恆大,理應433踢佢10:0都得,佢老味打901,係咪on9?
印度打支那利益同誘因大過美國呢

笑死我
好似話支共又送咗幾百噸大米比印度搞穆迪嗰個窮人援助計劃,未知真假

可能真係驚打
容我插一句
我成日都話要求一方面特赦義士,一方面嚴懲黑警,亦唔係法治既表現黎
要法治就應該兩邊一齊放,或者兩邊一齊嚴懲
因為去到最後,雙方都係做左d 正常社會唔會認同既行為
水災班蟻民

情何以堪
China’s diplo-terrorism in Myanmar

Beijing associates with the lowest-level forms of terrorist and gangland violence in order to attain diplomatic objectives

https://spotlight.licas.news/china-s-diplo-terrorism-in-myanmar/index.html

中共同販毒武裝組織交易
問題係冇人會接受
當佢地由舊年6月連mask都冇果陣已經打到七彩
曱甴亦都唔會贊成
所以我係認同兩邊都要重判先真真正正能夠達到法治精神

我記得我早十個post 左右講過,如果自己友就放既話,一來唔公義,二來咁樣同支共建國嗰班特權階層無分別
最後都會演變成一個人治社會
歷史上支共就係販毒組織,國民黨同日軍打緊時,佢哋喺延安種鴉片
好多支國二三線手機(小米)本身o係印度有好大市場
如果印度一ban哂佢地
睇佢地點死
所以就係睇大家走向,宜家依一刻中共立晒國安法緊係冇得返轉頭

但當發夢咁講,如果港府話到事決定「大和解」,兩邊嚴懲 or 兩邊特赦嘅平等對待係基本原則嚟,大家嗌得五大訴求要求放政犯,就要接受到黑警獲特赦,上年大概九月十月時我喺沈門都提過依點
所見略同
上年拉左啲白衫再Super打和
應該有人收貨
中国米? 有冇重金屬架?
送米送多埋金屬元素,仲想點
暫時唔得,因為美韓電話貴,印度人消費唔起,除非東南亞例如台灣做印度市場出平價電話就得

家陣屌米喺印度賣嘅電話基本上喺印度組裝,ban佢會令國民失業,我睇應該比優惠台商吸引佢哋設廠做低價電話,咁最好

例如免地價,稅務優惠等等,台灣有能力喺印度做低價電話市場
第一眼望,仲以為發現確診然後當場屙屎
講佐中共就係集世上最大的黑社會, 邪教, 同販毒組識於一身的邪惡組織.
所以美國取消中共統治下的中國的"主權豁免權"一D都唔過份.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞