[祝巴塞高層全體空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (341)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
有創造力都要有活力跑出黎有空位先得, 你搵班30up同你跑
De jong 快d走埋啦
大雄:未停未停,一陣整多單賣法迪買金章安比你嘆
佢特登改呢個名架
郭安法
動議訂立巴安法
邊個講大雄壞話就賣
Juventus have begun negotiations to sign young Valencia star Ferran Torres, reports ESPN
之前好似話想簽
我轉睇NBA了
下年用葡萄牙仔做右翼,丹假如好得返都可以爭下
左翼是撚但,最好 FATI
中間打假狗 唔駛 Messi 跑咁多又可以做波
中場自己執生
後防買人

咁樣夠唔夠保住頭4?
12個鐘入面
Arthur 比狗 国安法
香港巴迷最黑暗嘅一日
中場係 比(30)影(31)拉(32)av(33)
執骨就得
人地買後生 我地買廢老
Fati換伊巴 達仔換保方
龍門梗係搵卡巴陪美斯
原來羅美路都33歲
真。。美斯聲都無出過
🚨 — If Setién loses tomorrow, he will be sacked. [tv3]
President Bartomeu, Javier Bordas (Vice President) and Eric Abidal visited Setien’s house on Monday afternoon to assess the current situation of the team. [rac1]

個sources出現過既所有名全撚部走啦
挽留
教埋今季先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞