[祝巴塞高層全體空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (341)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
你喜歡巴塞嗎?
對,我喜歡費高
係真嘅
第一美斯114球
第二李華度25球
第三已經係蘇9 23球
#9以前主客都功
電欺咪比佢羞辱過
依1617打黎唔識踢佢客
依家連主場都未必踢得掂
唔L係啊
係真嘅
第一美斯114球
第二李華度25球
第三已經係蘇9 23球
又好老實講,巴塞係近十零年先叫做拎得多歐聯,60-05呢四十年都係得一次
#9以前主客都勁
電欺咪比佢羞辱過
係1617打後唔識踢佢客
依家連主場都未必踢得掂
97年之前歐聯淨係聯賽冠軍先踢

巴塞喺60年拎過西甲之後
只有喺74(告魯夫加盟嗰季)
85(肥馬走左之後嗰季)贏過西甲

亦即係話其實巴塞參賽歐聯次數 喺告魯夫教之前其實都唔多

仲要次次都爭啲咁
61年決賽
75年四強
86年決賽
大佬佢唔係唔識踢作客咁簡單 而係對上兩季歐聯成個tournament 可以淨係入一球咁大把
仲要入完下一場就比人反cup出局
Setién's last conversation with the dressing room has smoothed out roughness between the coach and the players. The coach was very firm, he told them "if you don't believe in me, I am leaving". [onda cero]

唔知係咪攤完牌大家冇心病
咁咪幾好 收收埋埋谷住谷住大家都唔老黎
Agger
依家Arthur仲要雪撚左
第一個歐聯係哥帥球員時期
第二個已經係朗拿甸奴(好似美斯都有計有份?)
之後三個都係全盛美斯拎
我喜歡欠保健英
今日唔知聽日事
黎手第日就中肺炎
唔係就後日比共產黨拉9你

有場波J下我而家理鳩個主席算撚數了
睇場波都係求下開心啫
法迪身價應該要貴過丹比利
近幾場巴塞好撚似假波
朗拿度,米高,費高
我的最愛
屌你老母 賭賭賭 好撚喜歡all in?
輸撚柒晒啦 屌你老母 跳樓唔得惦啦 家下仆街

屌你老母
哥狗 垃圾足球 唔識進攻屌你老母 有種場場都有前無後呀笨
屌你老母
修咸頓 打假足球 食撚左春藥?咁春勁?

兩隊波 加埋22個球員 就足夠害死 好撚多人 屌你老母
屌佢打假喇
上輪炒4粒利咁撚fit
琴晚果場一定落重飛曼城
假波,庄家大殺
13(0)
o(00)o
其實好似今場咁打都幾好
中後場最好要啲coverage大嘅中場
所以羅拔圖其實幾有發揮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞