[祝巴塞高層全體空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (341)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
人哋用兩年練好哂啲新仔,中間賓斯馬無點樣大跌
中場差極都有貨交,後防愈嚟愈穩
無得唔佩服人哋

你最多都可以笑鳩佢買人唔啱用,但同時佢啲舊人進步緊
我哋一樣買人買錯哂,但舊人就只有退化緊
希望呢個係畀高層一個最後警告,認真搞返好隊波先
因為要幫自己續命
唔記得當年全世界幾多人J古黎喇咩
電話又係咁
就好似15係咁明明有機會比拿撲達做返但一個三冠就咩都唔記得哂
同禾郎一隊啦
Munir又真係窄左啲
岩岩嚟下半季係踢得ok 係之後嗰季傷完之後就迷失晒
諗起下季古同PJ係埋到 我真係恭喜你
7號波衫不詳
依家連17都係
柏度之後冇一個著得掂
你睇下人地拜高層簽啲咩再睇我地
人地就睇位置補強 我地就乜柒都簽
柏b=number之鬼 着完就冇人再着得起
再嘈拎lenglet換保定

佢黎都咪搞
除咗Kante敬業之外其他法國黑鬼都上腦
Dembele大傷完仲蒲
Umtiti傷完唔做手術上陣
咪撚再買法國人
係法國黑鬼 lenglet不知幾好
得佢囉
基沙文今年入波仲少過ramos
屌啦星拉莫狗復賽之後入撚左四五球
巴塞咁多國家隊隊友,應該會令普巴有種賓至如歸嘅感覺,仲要多個AV,我睇好佢,但垃圾巴一撚定唔會買
咪撚搞
而家BLM佢地一定做大個餅佢
響度扭屎忽加人工再做文員
關法國同加泰咩事,當年佩雷斯重本買施丹,而家巴塞都需要買普巴
黑人同工同酬
但pogba d態度響曼有眼見
Umtiti Dembele
Pogba係國家隊勁到曉飛,巴塞最多法國人。而且巴塞咁多黑人都冇人講咩同工同酬,佢本來就系世界級人工就肯定高㗎啦。
其實當年佢踢祖記都勁
但之後番曼就揀波踢
寧願疤換主席重新rebuild青訓仲實際
起碼唔好再做水魚
‼️ Lionel Messi is angry with Barça's front office about leaked media reports that appeared to make him seem responsible for events at Barça, such as the sacking of coach Valverde, and that he is frustrated about the squad's lack of quality sources have confirmed to @moillorens
Samuel Umtiti now has discomfort in his left knee as per reliable @moillorens
又傷
munir走 入保定係on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞