[祝巴塞高層全體空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (341)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
你針住60M冇意思架喎
都係造數架啫
今季最美好既事
愛狗終於降班
抵啦 買無女翻嚟佗衰家
抵啦 買無女翻嚟佗衰家
場場有十二碼射
雞屎今場之前波都無得射

有得比?
拉莫狗入左十球
雞屎而家九球

差唔多啫
黑哨馬德里有咁多十二碼,唔係靠黑哨,拉狗邊有咁多入波啫⋯⋯

好撚憎蝗靠黑哨贏咁多返嚟
都咁多年啦 已經唔意外
有年對拜仁個黑哨好深刻,根本係靠黑哨攞13冠返嚟
🔊 [RAC1] | President Bartomeu: "I have not considered resigning. On the contrary, it is time to get ready and work hard."
香港既巴迷真慘
📰 — Suárez has been a great amount of help for Griezmann in the dressing room, and the Frenchman is enchanted with him. [md]
Another amigo
咁雞屎應該唔洗諗走了
其實嗰3連冠都係黑返嚟
16拉狗決賽越位入波
17踢拜仁雞姦犯越位梅開二度,av冇啦啦硬食紅牌
18踢拜馬細路禁區前足掂波冇foul,決賽mma
話說fdj幾時復出
全球巴迷都慘
賤種默默留下了負皮
班賤種mon po蝗真係好撚肉酸
係公海撚到個小丑d小小新聞都小題大造都算
估唔到狗竇都可以吸到班傻鳩入黎mon po

=希望mon po狗可以出去做下有意義既野
=天氣狗式負皮完當自己撚到狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞