[祝巴塞高層全體空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (341)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我同九指連環 拼圖王講左幾年既野 而家一一應驗曬
事實就係殘酷
不過堆國王盃幫大家打左幾年飛機 d精塞住左班本土派個腦
因為呢度班人追求114分全勝聯賽奪冠 講左好幾年
要培育新人一定係聯賽打中下游/國王盃出青訓 而且要接受失分/失飛機盃
順便輪換等主力可以專心打歐聯好似前幾年賤種咁
我講左幾年啦

不過以前呢度d人當國王盃係寶 聯賽拎先雙位數分都想要盡出主力 西甲連俾馬體會拎都接受唔到但係對幾年恥辱歐聯竟然係覺得「無計」

施丹先唔講佢戰術 佢無論做球員做教練都係大心臟
夠膽輪換 夠膽雪球星 夠膽關鍵換人 夠膽承搶風險
要拎歐聯需要既就係大心臟既人 包括安蛇都係有膽有種既人
但華狗你俾佢世界最佳陣容佢都永遠唔會拎到 施蛇我而家仲未判斷到

唔止足球 任何成功人士都係夠膽去試 夠膽承受風險唔怕失敗既人

哥迪奧拿第一年佢第一件事做既係決定清走細哨以美斯為核心 當年其實唔係全部人支持 第一場2比0輸紐文西亞已經成村人出黎話佢唔夠班教
而最後結果就係佢賭嬴左

下下諗住保守求穩只係自欺欺人
當高層同好多球迷到接受到3比0輸羅馬之後既華狗可以繼續留拎本土打飛機 UTT可以高薪續約 已經反映左呢間球會既心態同未來
好佩服你地仲有心機鬧哩隊咁的巴塞,我連鬧的力都冇啦
其實好多時睇你點睇

美斯正路就仲有兩三年玩下,
所以依家咩買人青訓呀個啲,長唔長遠呀我已經不抱期望
係想佢好好睇睇砌到隊可以行到兩三年既波,睇埋呢幾年算撚數

呀屌你,依家搞撚到我想睇多兩年都唔得
青訓有個collado 表現點? 幾型仔
巴嘅球會心態要改變下
之前延續唔到MSN年代嘅成功, 損失咗一個大好機會去拋離皇。
正常玩FM都唔會60M買個3x歲既人,又唔係top 個幾果,買堆幼幼仲好啦
如果諗住個save玩2年,我會買
大佬35m去猁
比真歷60m+Arthur去巴
我巴真係精打細算
我巴大慈善家
more than a cup
UTT
兩年前我已經屌佢,竟然到而家都仲係咁
大佬回家吧
大雄:拜仁唔肯幫手造數
係當日羅狗唔要大佬
賣咗電話嘅話唔撚再睇巴塞了、上場撚完佢之後就傳啲咁嘅消息
佢走撚咗十世啦,買唔到普巴,大佬就係目前最好嘅中場
大佬好過普巴啦 對我地黎計
作客中出二十連發
[MD - @gbsans] | Barça want to sell Emerson

The club sees business in the Brazilian, with Dortmund and English teams like Everton and Newcastle showing an interest in him
仲有阿拉巴未續約,大雄係醒嘅就應該乘機清幾件高薪老野,買晒大佬同阿拉巴
直接搶阿拉巴啦,一口氣買兩個世界級球員,再搞走水貨古同幾件老嘢
去Everton啦
可以換隻Coleman返嚟
31歲過嚟打正選 fit哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞