[祝巴塞高層全體空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (341)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
場面黎計其實好睇過華狗果陣
敢出PUIG正選打馬體已經夠膽 不過佢真係要練大隻好多否則佢防守真係會係缺口
杯麵維度係近幾年最佳收購
我知一定會好多人屌我 但老實講 美斯要負責任
雖然佢依然係全世界最好波 但係老左 以前過三個人 而家可能兩個人only
當佢自己打法轉 隊友點樣配合都係好大問題
而家好明顯係發揮唔到其他人優點
一過左60分鐘班老野就靜哂
但係施sir又唔敢換
85同90先出Fati同電話係咪玩鳩人
Riqui Puig 🆚 Atlético

65/71 (92%) Acc. passes
1 Key passes
2 Long balls
1 Shot on target
6 (6) Dribble attempts (successful)
11 Duels won
1 Interception
3 Tackles
無了,防守差,進攻單一,靠美斯神來之筆,比起利記曼城拜仁差半班波,聯賽失冠,歐聯失敗都只係時間問題
臨完場先換雞屎文同侮辱佢差唔多
唔會屌 美斯好多時真係中間死去想同老友SO9打ONE TWO 又或者死都要過頭波搵艾巴 但係明明右邊有overlap佢唔傳
塞死中間打撞牆轉頭俾人打反擊呢幾年重複睇左幾多次大家心照
但係今日d波其實直接左 多左過頭波同兩邊 有幾下佢斜傳右邊half space
打返呢d波咪好
差一個世界級左翼鋒
屁馬
Suarez 🆚 Atlético

0 Goals
0 Assists
1 Shots on target
0 Successful dribbles
27/32 Acc. passes
0 Duels won

信我 有尼馬一樣仆街
MSN時代俾PSG同祖大炒唔係無原因
你諗真d左路出尼馬同艾巴既防守力先
係 明明右邊semedo 好勤力
塞死中堅撞牆真係 雖然撞完美斯入到嗰啲真係好靚
但係撞失之後就輸反擊輸到
唔知佢做緊乜 上場踢80分鐘今場又可以踢足
上場用撚曬啲運仔 然後雞屎呢兩場加埋就係踢十分鐘
因為佢同SO9 friend過semedo 就係咁簡單
利拜蝗呢啲攻強守強
巴有屁馬攻強守弱
now巴攻弱守弱
無乜分別 你擺邊個落去都係同艾巴執屎
一係比佢定定地喺左路唔去就好似家陣咁左邊完全把撚
自從冇左影子同特警就睇到球霸好明顯揀人傳
Setién: "It's not easy to play against Atlético Madrid, but I'm quite happy with my team's game."

"Griezmann? I see him doing well, the problem is that not everyone can play. I didn't bring him on earlier because I thought we were playing well, Riqui did well, and we always try to have Suárez and Messi on the pitch."

"It's getting more and more complicated. Dropping these points means that we are moving away from the possibility of winning this title."

"I don't feel like discussed at all, I feel like the coach of this team."
可唔可以有一個教練夠膽唔擺艾巴so9打正選
定係個個驚撚左佢兩個
有時真係寧願睇Firpo
#9嗰啲又係三場唔靈一場靈
而家連同美斯撞牆都唔撚得
又要貼GIF

完全睇到認真同團結
最後嗰下嗰陣睇波見到真係屌左一聲
艾巴有咩計?出廢普?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞