[祝巴塞高層全體空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (341)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
其實真係冇講得咁差囉 但唔岩踢係真
踢法問題多過能力問題
馬些路棄用左好耐啦
人地真係唔會掛住d老野
話之你三連歐聯功臣
你跌watt就雪你
🚨 — Reliable sources in Qatar have reported that Xavi has accepted to coach Barcelona next season. He will only coach them after the end of this season and after this season's UCL campaign, no matter what. [@FApor_elmundo]
🚨 — Messi's message is clear. If Bartomeu is the president, he will not stay. [ser]
跌得勁先雪咋
中場咪又係逗住型球王同16強不入球王
活蛇:梅西干預球會選舉
公然違反巴塞會安法
呢到d人唔中意慢慢吸經架
要好似賤種咁 勁少少就應該借出去 返黎直接打正選
但之後又話留低d青訓係垃圾個班
頭兩年未打得好好又話未夠班
係fati第一季已經fit先冇屌佢
alena岩岩正式上一陣打幾場已經屌佢未夠班打 快d借出去拎經驗啦
大佬呀個個美斯一上黎就咁勁咩
留低機會又少點會進步到
但就一味屌人廢
呢幾年都係咁
依家人地咪去柒達搞到你失分囉
根本好多個都有料留
Bartra 埃及 都踢緊西甲中-中上游正選
埃及越打越有
Grimaldo都坐賓菲加正選 等緊返主流聯賽
如果巴俾多d機會 再跟呢班大佬學野 未必話去到世界級 但都有機會係到坐得穩
最緊要肯做後備
講真當年如果肯間唔時比埃及輪換#9佢都唔會想走
走之前踢得仲好過#9
但華狗就保守唔肯比機會佢
你巴塞都可以接受到奧利古亞
巴查細佬D SO呢D點會接受唔到
以為我剩係會賣後生? 賣埋你球霸都仲得呀
賣埋美斯去祖記啦
同牙朗做隊友仲有睇頭
As per Cadena Ser, Messi is fed up with the board. Messi's entourage says that he is fed up with reports which claim he makes decisions at Barça. Messi feels that these "leaks" are being made by the club itself.

▪One of these leaks also involves Tata Martino' appointment back in 2013. Then Barça president Sandro Rossell made up by saying that Messi demanded Martino' appointment.

▪The candidates for the 2021 presidential elections will speak to Messi tomorrow i.e., 3rd July to assess the situation.
氹唔掂美斯等降班啦
仲有股價大跌 fans unsub
明知美斯已經少出聲都仲擺佢上枱
畀著任何人都忍唔到啦
本來巴塞就冇佢個位啦,盲嘅都知尼馬走要補左翼,結果買完古狗就買基沙文,我真係唔知巴塞高層個腦諗乜。
見到賤種已經唔玩一年一星
仲要中個頭埋去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞