[祝巴塞高層全體空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (341)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
想印puig了,但見到arthur既下場,都係算鳩數啦...
想佢loan to基菲定貝迪c?
一單還一單 arthur走點解要美斯出聲咪搞笑好冇
佢地關係冇同屁馬咁fd唔出聲都要怪 每個人走美斯咪好忙
你都on9美斯講一句 大雄收皮都似
想球隊好 落力踢波好過出口技啦
呢場SWAP show都係 econ 嗰邊嘅走數位,係無奈要用 Arthur 做犧牲品啫

不過講真,成隊波可能真係得 Arthur 有人要
其實老嘢邊有人接
其他
Setien no say 架 買賣球員唔關佢事
7 JOR SOR9
Arthur單野的確冇咩理由怪球霸
只係當日你都讚佢似沙維
對佢又好對高層又好多少都應該講2句掛
不過呢
唔賣都賣左 咪睇下比真歷點
可能勁到保咁呢

季尾搵人祭旗個陣清算烏狗拉狗我都滿意架啦
保係意外地有表現,你話勁真係講唔上

但如果比真歷交到貨嘅,我諗大家都無咁嬲
美斯之前講到咁鐘意arthur又吹到俾件10號佢
係為佢同為巴塞就出下聲啦 屌你到走嗰下聲都冇出下 淨係不滿有春用?點做球隊領袖?
我覺得又唔係話咩唔fd就唔幫
唔可以雙重標準
一時又球會行先 一時又球員行先咁
到時幫咀又會比人話球員想僭越,妨礙球會操作,點都死
 話唔定出過聲呢
有啲嘢靜靜地做就得,唔駛下下喺 Media 面前做
做多咗反而累事
公開講希望同某球員合作/公開屌老細話佢賣撚錯人
真係有d分別
大球會喎 巴狗喎 我諗係有d規矩既
唔好嬲啦ching 無謂
水球會買人妨礙咗啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞