[祝巴塞高層全體空難死] 巴塞隆拿球迷討論區 (341)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
久保已經實戰緊
班傻鳩膠仲發緊夢
無錯 明眼人就知 依個簽日本仔操作
係膠層以為自己係世上第一球隊 簽久保依d日本契弟 求其開個羞辱性offer都會簽到
最後閪撚左之後 就其求簽返件黎頂數扮無柒到

最撚慘既係 人地簽久保返黎即刻掉佢去西甲實戰
疤狗簽d契弟係掉佢去b隊學搓波
依家西甲應該都攞唔到
淨返幾場不如試4231 442
搵啱個form打歐聯(如果教練有料嘅話)
啲人腳都唔啱433
咁樣打歐聯我驚8強都入唔到

利申 純ff
而家都試緊, 89分鐘先換入電話佬
琴日無睇
幾時先肯請返d正常教練
安76/ poche都好
成日請埋d中遊料,點鎮得住班球霸
ag同digne好勁
大牌都唔會有所謂鎮得住

安76教過皇馬好難會搵佢
肥普甚至講過唔會教自己留過球隊嘅rival

你仲要講到好屈就先請到呢啲領隊咁
哥帥返嚟都鎮唔住喇

so9上場比人換走,施sir比人屌到今場唔敢換
個助教平時咁有火今場都收晒皮
飲水嗰時隊隊個教練都會同球員講吓戰術
施sir好似街場啲阿伯睇波咁企埋一邊
我睇佢都唔想教特登完場前先換電話博炒

反正請邊個教練都差唔多
不如美斯考返個教練牌兼任埋教練喇
上至高層下至球員都冇人敢得罪佢
一個唔好彩拎到歐聯仲威過阿朗拎歐國杯
Barcelona announced they reached an agreement with Schalke to not extend Juan Miranda's loan deal for another season. Miranda will return to Barcelona in the coming days #fcblive

會唔會又轉手
10m賣比利雲特伊巴奧沙辛拿
老實講 唔聽教練支笛既 要全清
同埋依家市面上都冇幾多人比你揀
次次班人都ff埋d教過賤種/反巴既人黎
高普更加唔洗諗
人地喺猁順風順水點會黎睇你班大帝面色
即係要清球霸
邊個夠膽做?
有無可能放生電話?唔想睇到一個好球員畀巴塞糟蹋
依家古又話要減一半人工留多拜仁兩個月,唉

有時為咗即食,害死咁多球員真係好嘔心
咪好似古咁借出去再賤賣
如果有人搵一班比巴塞糟蹋既人出書, 應該大賣
伊巴咪自己出過
當輸波時,班球星認為係個領隊廢。
當換完幾次領隊,都無起色。
漸漸,班球員先明,原來唔關領隊事,只係因為自己廢。
(Setien就係獌時期嘅Daddy)
Setien 喺戰術上真係無改變過巴塞踢法
唯一優點就係見到多咗新面孔,重用 Puig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞