連登巴膠怒屌71大遊行暨屯赤屯市VIP區專區

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
點解巴膠post成日有啲支那女人圖
行去紗廠坐紅頂
師傅都話仲好過兩擔果架400
「九巴發售的口罩為三層外科成人口罩

九巴指出,最新發售的口罩為三層外科成人口罩,17.5厘米 X 9.5厘米;細菌過濾效率(BFE)及微粒子過濾效果(PFE)達至少95%,過濾層採用MBPP白色熔噴無紡布,三層物料有效阻隔飛沫和細菌,不含人造玻璃纖維及合成乳膠,亦符合ISO14644-1 Class 8 的十萬級潔淨無塵車間所生產,所有口罩都是香港製造。」

你仲未block佢
Pin this
買左月票遲d都有得攞
洪水橋同藍地慘到,明明直出就紅橋
A34仲要入埋大興仲兜過E33P
兩條線重疊都唔執下
洪水橋果條跟以前A33P行法加埋安友好過宜家咁行
A33x就唔落紅橋屯市安友行鳴琴宜去蝴蝶
🥱🥱
118 要柯打 102 咩
調轉就聽過
佢冇上字軌個啲應該係柯打 12A 同 18
但聽講 18 pass 咗但 12A 未得
基本上由S3BL/S3M果個年代11米都可以上祖堯/梨貝街 兩架11米同時彎位相遇鋸扒都冇事
貨櫃車唔做大陸棍頭日日12碼先僅兩蚊 考左個牌都冇乜人去做啦⋯⋯
都有258P既 不過半個鐘一班 走一班真係等到2046
小二 花生
預繳式消費
同埋少個原因做懦夫
走咗一班258P見到68A照上車去轉車站叫兩飛啦
去黃大仙仲可以叫多飛61X
夾到時間仲有多飛62X可以叫
明明就可以轉章唔駛單吊等258P食糊
仲要258p弱智要兜入聚康山莊同兆康站南用多十分鐘,明明啲人不嬲行出富泰上車,嫌洪水橋上唔夠耐先上到公路
62X唔停屯轉
係喎
自膠左
搭過好多次E6X又唔覺虧 好推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞